CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Dodávka a montáž: -interiérových dveří a zárubní -plovoucích podlah -schodišť -půdních schodů -prodej a sklad pouzder pro posuvné dveře -prodej dřevomateriálu palubky, prkna, hranoly.

Výroba, prodej, pokládka, údržba, renovace: -parkety, parketové vlysy. Služby: -obchodně poradenská činnost v oblasti podlah -kontrola podkladních betonů -měření vlhkosti -pořez kulatiny -výroba krovů z dodané suroviny -půjčovna brusek na úpravu parket. Výhradní dovozce laků EUKULA a lepidel KIESEL: -SRN.

Služby: -sklenářské práce -zasklívání -okna, dveře, výlohy. -broušení, vrtání skla -zajištění izolačních dvojskel -lepení UV** zářením. Výroba: -ozdobná zrcadla na míru -vybavení interiérů zrcadlem a sklem -včetně rámů.

Služby-řemeslo: -zakázkové stavební truhlářství.

Malíř - natěrač. Služby: -malířské a natěračské práce.

Maloobchod, prodej: -paliva -stavebniny -stavební materiál -uhlí. Služby: -stavební práce -stavby na klíč.

Služby: -truhlářství -truhlářské práce.

Prodej: -zateplovací systémy -profily a desky na sádrokarton -materiál pro zdění -střešní krytiny. Služby. -doprava zakoupeného zboží.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -zemědělské práce -šlechtění sadbových brambor -doprava Prodej: -konzumní brambory -vepřové maso v půlkách -maso hovězí ve čtvrtích. Zakázková dřevovýroba: -zakázkové truhlářské práce -žebříky -štafle.

Služby: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení -elektro instalace -připojování elektro spotřebičů -montáž a opravy bytových instalací -revize ellektrických spotřebičů.

Služby: -elektromontážní práce. Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Pila: -krovy, hranoly, fošny -latě, prkna, plaňky -dřevěné zahrádky. Prodej: -stavební řezivo.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Služby: -kamenictví -čištění kamenných a terasových dílů -protiskluzové pásky na schody, rampy -čištění hrobů.

Služby-řemeslo: -malířské a natěračské práce -nátěry fasád, malby interiérů a dekorace.

Služby: -klempířské práce.

Služby: -generální dodavatel staveb -developerská činnost -výstavba rodinných a bytových domů, občanské stavby, nebytové prostory -správa nemovitostí -realitní činnost. Obchodní kancelář: -397 01 Písek -Gregorova 2563 -tel./fax:382 222 223.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -obklady, dlažby -nářadí pro řemeslníky.

Výroba a prodej - kuchyňské linky Dodávka - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - dětské pokoje - sedací soupravy - obrazy - zrcadla - doplňky Prodej - ložní povlečení

Doprava - nákladní - sypkých hmot, asfaltových směsí, zeminy Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů nadrozměrných nákladů Pronájem - stavební stroje Demoliční práce Zemní práce

Truhlářské prácevýroba - masivní dřevěný nábytek - schodiště - schody - dveře Výroba - masivní dřevěný nábytek Výroba - dřevěné dveře Výroba - schodiště - schody

Výroba - vrata venkovní, garážová Tesařské prácevýroba a montáž - dřevěné konstrukce - krovy - pergoly - altány - zahradní domky - dřevěné chatky - carporty garážové stání Truhlářské práce (i na zakázku) Výroba - kuchyně Výroba - nábytek z masivu a lamina Výroba - ploty a dílce Montáž ...