CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plastové potrubí z polypropylenu SYSTÉM EKOPLASTIK(pro studenou, teplou vodu, pro ústřední i podlahové vytápění) -MT SYSTEM a KG SYSTEM pro vnitřní a vnější kanalizaci -topení RADIK, KORADO -kotle na tuhá paliva a plyn Služby: -rozvoz materiálu po ČR ...

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Služby: -sklenářské práce -izolační skla.

Služby: -lakýrnické práce -malířské práce.

Služby: -instalatérské práce -klempířské práce.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Stavební firma: -bytové a občanské stavby -zateplování budov -výměna oken.

Služby: -truhlářské práce -čalounické práce. Výroba, prodej: -nábytek.

Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy -laminátové, dřevěné, korkové -příslušenství -lišty, lepidla, stěrky -PVC -tuzemské, zahraniční, různé šířky -koberce -bytové, průmyslové, kusové, běhouny -korky -podlahové, obkladové, přírodní -parkety -pokládka, renovace, broušení, lakování -garnyže -různé délky ...

Služby: -truhlářství -návrhy na počítači -kuchyňských linek, nábytku i starožitného. Truhlářská výroba: -nábytek na míru -kuchyně - zakázkový nábytek -postele - ložnice -materiál dub, smrk, borovice, lamino.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické dlažby, obklady -obklady, dlažby českých i zahraničních výrobců za výhodné ceny -nerezové dřezy řecké firmy FRAMKE -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -výrobky firem RAVAK, TEICO, TAB, VAGNERPLAST. Služby: -zajištění pokládky a montáže.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Půjčovna, prodej, servis: -profesionální nářadí -zahradní nářadí -měřící technika

Služby, řemeslo: -veškeré zámečnické práce, zámečnictví -sváření -plamen, elektroda, ochranná atmosféra -TIG, nerez, hliník -ohýbání -plechy, profily, trubky -stříhání -řezání -vrtání -soustružení -frézování -zakružování -stáčení -hranění -leštění. Zámečnická zakázková výroba, kovovýroba: -jednotlivé, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, nátěry -míchání nátěrových hmot -fasádní, interiérové barvy -laky, lazury, autolaky.

Stavební firma: -stavby na klíč -inženýrské stavby -opravy památek.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -podlahové krytiny. Půjčovna: -stroje na čištění koberců.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -střešní krytiny KM BETA, TONDACH, CEMBRIT, BRAMAC -zvukové a tepelné izolace -obklady, dlažby -sádrokartony -fasádní systémy -betonové a pálené tašky -písky, drtě, štěrky -stavební hmoty -uhlí, brikety.

Služby: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -vzduchotechnika -střechy na klíč.

Služby: -kompletní projekty staveb -stavební části -elektroinstalace -slaboproudé vedení -zdravotní instalace -vytápění -plynové instalace -vzduchotechnika -požární bezpečnost staveb -průmyslové stavby, administrativní budovy -zdravotnické stavby, lekárny -bytové a rodinné domy -nástavby panelových domů ...