CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Komplet elektro s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, kamerové systémy, revize a mnoho dalšího.

Techcloud s.r.o. se zaměřuje na automatizaci výrobních procesů, kamerové a zabezpečovací systémy, datové sítě a automatizaci domácností - inteligentní dům.

Výstavba: -kopané studny -vrtané studny -vsakovací jímky -přípojky Vyhledávání vodního zdroje.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Kompletní podlahářské práce: - instalace dřevěných i laminátových podlah - pokládka, broušení - instalace schodišť - podbíjení krovů - koberce, PVC, OSB desky, kročejové a tepelné izolace.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Komplexní služby v oblasti geodetických prací: - zaměřování budov - dělení pozemků - pozemkové úpravy - vytyčování hranic či polohopisné a výškopisné studie - poradenství v oblastech katastru nemovitostí a geodézie.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Stavební firma K-Invest plus s.r.o. provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč. Soustředíme se především na dodávku rodinných domů či rekonstrukci a zateplování fasád nejen v Prostějově, ale také se zaměřujeme na lokality jako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavební a zednické práce provádí naši vlastní zaměstnanci, kteří ...

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Stavební firma OLSTAV spol. s r.o. provádí: - stavby na klíč - rodinné domy

Jsme součástí skupiny několika stavebních projektantů, architektů, interiérových designérů a specialistů v odborných profesích. Zajišťujeme servis v oblasti projekční / projektové činnosti a inženýringu (stavební povolení, územní rozhodnutí, ohláška) - projekce pozemních staveb (rodinné a bytové domy, haly, objekty veřejné vybavenosti, ale i ...

Projektová činnost: - předprojektový průzkum - projektová příprava stavby v rozsahu stavebního zákona - měřičské, zobrazovací a vytyčovací práce.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...