CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Jan Tichý se zaměřuje na frézování, vložkování, čištění, revize a výstavbu komínů.

Montáž, údržba, opravy, projekce, revize: - elektroinstalace bez onezení napětí - revize elektro - protipožární zabezpečení prostupů - EZS, EPS - strukturovaná síť - inteligentní elektroinstalace KNX - chytrá elektroinstalace Eaton - stavební činnost - klimatizace. - hromosvody.

Autoslužby. Distribuce materiálů pro povrchovou úpravu dřeva a kovu.

Tesařství, pokrývačství, klempířství, pilařská výroba.

RHS bydlení s.r.o. se zaměřuje na výstavbu dřevostaveb na klíč - bungalovy, patrové domy a individuální projekty.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

SCHIMEK ESTATE s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, vrtání, přesun materiálu a odklízení sněhu.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitární keramika, vany, záchody, baterie, umyvadla. Koupelnové studio.

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Altim systems s.r.o. se zaměřuje na energetickou optimalizaci, zabezpečovací a kamerové systémy a na zateplování a izolaci.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Internetový obchod se železářským zbožím

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.