CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej - řeziva Tesařství Truhlářství Výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně.

Elektromontáže, elektroinstalace. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN

Distribuce: -strukturované kabeláže, rozvaděče, úložné systémy

Výstavba inženýrských sítí, kanalizačních, plynových a vodovodních řádů a přípojek. Zemní a přípravné práce - výkopy, odvoz suti, demolice a vyklízení, Zahradní práce - kácení, sekání trávy, štěpkování.

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby Možnost financování pomocí úvěru

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Výstavba - čistírny odpadních vod - úpravny vod - inženýrské sítě - rodinné domy - bytové celky dostavby - rekonstrukce - vodohospodářské stavby - vodovody - kanalizace - vodojemy Závlahové systémy

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - okna - dveře

Výroba, prodej: -střešní krytina -klempířské výrobky -trapézové plechy -stěnové kazety -stěnové panely -sendvičové panely

Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Obchodní firma, která provádí montáže, servis a realizace vratových systémů VRATOVÉ SYSTÉMY Dodávka, prodej, montáž, realizace, servis: - sekční průmyslová vrata - nákladová technika - vratové těsnící límce - vyrovnávací můstky - předsazené komory - pomocné nájezdy pro nákladní vozidla - garážová vrata - sekční garážová vrata - ...

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Nabídka zařízení a služeb pro opravy vysokotlakých potrubí za provozu. Prodej detektorů plynů.

Velkoobchod topeni, ohřev: -plynové kotle -elektrokotle -kotle na tuhá paliva.

Dozorování staveb, Realizace staveb, Realizace interiérů, Projektování staveb, Příprava developerských projektů. Ing. Hugo Jandl, podnikající jako fyzická osoba, dlouholeté zkušenosti s přípravou developerských projektů v rozsahu 100 - 500 mil. Kč.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Zabýváme se výstavbami, rekonstrukcemi rodinných domů a zahrad a sanacemi zdiva.

Velkoobchod vytápěcí techniky: - prodej - servis - poradenství - montáž.

Nabízíme výhodný pronájem montážních a pracovních plošin pro výškové práce. Dokonalý pomocník při opravách nemovitostí, rodinných domů, fasád a prořezávání stromů.

Zámečnictví, nástrojářství

Nabídka odtahu pro osobní automobily, vyprošťovacích služeb pro těžkou techniku.Jeřábnické práce autojeřábem.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - půdní vestavby - výstavba rodinných domů.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka plovoucích podlah.

Pronájem, prodej, servis, služby: - pracovní plošiny - náhradní díly na pracovní plošiny - školení obsluhy pracovních plošin.