CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.

Architektonický ateliér - projetování staveb - autorský dozor.

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

Servis a seřízení dřevěných i plastových oken. Prodej rámů a žaluzií.

Inteligentní slaboproudé systémy, montáž, instalace, servis - bezpečnostní, řídící a audiovizuální technologie

Výrobce značkového lešení HAKI nabízí: fasádní lešení, pojízdné lešení, schodišťové věže, kozlíkové lešení, přístřešky, tribuny, nájezdní rampy, kovovýrobu, shozy stavební sutě.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Vše kolem střechy na klíč. Stavební izolace tvoří jednu z hlavních součástí budov. Optimální izolaci stavby lze získat pouze správným návrhem, použitím kvalitních materiálů a hlavně perfektní realizací.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Elektroinstalační práce a údržba veřejného osvětlení. Montáž tepelných čerpadel.

Průkazy energetické náročnosti budov Inženýrská činnost - rozpočty - kalkulace - stavební dozor - poradenství v oblasti projektové i realizační - inspekce a posudky nemovitostí NEMOPAS

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizace - zahrady Montáž a servis - zahradní závlahy

Tepelné a vodotěsné izolace střech, výrobky z polyuretanu.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek, vestavene skrine, kuchyne, - interiéry.

Zkoušení, čištění, inertizace, výstavba, rekonstrukce: - potrubních systémů - vysokotlakého potrubí - plynovodů - ropovodů - potrubních rozvodů chemických látek. Posuzování životnosti potrubních systémů.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Činnost: - zemní práce - nákladní autodoprava: - odvoz suti, odpadu - dovoz písku, stavebního materiálu.