CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava, odvoz suti, odpadu, písků, štěrků

Služby: - odvoz a likvidaci fekálií a odpadních vod - vývoz septiky, žumpy a čističky odpadních - odvoz stavebního odpadu a suti - čistící vůz - čištění a údržba pozemních komunikací - zemní a výkopové práce

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce

Služby: - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - montáž venkovních rozvodů tepla, teplé užitkové vody i minerální vody, s použitím předizolovaného plastového flexibilního potrubí Flexalen - výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře

Hodinový manžel - drobné řemeslné práce a opravy - úklidové práce.

Inženýrsko projekční kancelář - architektura, urbanismus, pozemní stavby a inženýrské stavby - inženýrská činnost při výstavbě - technický dozor.

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práce na zahradě - sestavování nábytku.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - stavební a technické dozory.

Rekonstrukce interiérů a exteriérů - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování.

Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč

Výroba, montáž: - skleněné příčky - mobilní posuvné stěny - vestavby do hal

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

Umělecké kovářství KOV-BOYS. Výroba - kovaná zábradlí - brány, vrata, ploty, mříže.

Prodej - vodo topo - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Plynařské práce. Čištění - kanalizační potrubí vysokoltlakým strojem.

Velkoobchod, e-shop: -obklady, dlažby, střechy, komíny, zámková dlažba -malty, stavební lepidla, fasády, nářadí, lepenky -hydroizolace, kanalizační trubky, stavební železo, barvy, sádrokarton, tepelné izolace, stavební dřevo, stavební chemie, šamotové výrobky

Lamino desky, podlahové palubky, obkladové palubky, řezivo Společnost DŘEVOBIS D&S se již od roku 1993 specializuje na obchod se dřevem a to jak pro velkoodběratele, tak pro běžné spotřebitele. U naší společnosti najdete z této oblasti vše od A do Z. Od deskového materiálu, dřeva a dřevěných výrobků, kuchyňských desek přes obkladové a podlahové ...

Bývalé Šroubárny Libčice. Výroba spojovacího materiálu a taženého drátu.

Více než 20 let vyrábíme betony pro základní desky, hrubou stavbu, podlahy i ploty s vlastní unikátní recepturou s kvalitou ISO 9001. Máme pro Vás vlastní prolévané tvárnice, stropní a komínové systémy, hutní materiál zkrátka vše pro Vaši stavbu.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zakládání staveb - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - zemní práce - truhlářské práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - montáž elektrického podlahového topení.

Prodej - interiérové dveře - posuvné a skládací dveře - laminátové a vinylové podlahy - krbové vložky - krbová kamna.