CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Záměčnictví. Výroba a montáž: -garážová sekční vrata -vjezdové brány křídlové -vjezdové brány posuvné kolejové nesené bez dotyku země -možnost elektrických pohonů včetně dálkového ovládání a zabezpečovací elektroniky ke všem výrobkům. Služby: -přesné řezání ocelí.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Výroba, dodávka, montáž: -plastová okna, dveře -atypické tvary, oblouky -výkladce -rolety -fasády -doplňky -sítě proti hmyzu.

Prodej: -stavebniny -obklady -dlažba -vany -sanitární keramika. Doprava: -auto s rukou.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Zakázkové truhlářství. Vysoušení dřeva. Dřevovýroba.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Služby: -projekce -inženýrská činnost -stavby dodávky a montáž.

Truhlářství - výroba: -okna -dveře -výrobky dle přání.

Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace

Služby: -veškeré elektroinstalační práce.

Atelier projektování staveb. Projekce: -stavební.

Práce: -truhlářské. Výroba: -prahy dřevěné.

Kominické práce. Sběr odpadů.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové armatury -topenářský materiál -vodoinstalační materiál -trubky topenářské a pozink, plastové, odpadní, kanalizační, měděné -přírubové armatury -příruby a varná kolena -fitinky kompletní sortiment -drobné armatury (Myjava, Itálie) -oběhová čerpadla GRUNDFOS -bojlery, ohřívače, průtokové ...

Výroba nábytku. Truhlářské zakázkové práce.

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské pozink, plasty, měď* -kanalizace -rozvody plynu zemní plyn, propan butan. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -plynové a olejové kotle WOLF, IMERGAS a ostatní značky. Kanalizace. Havarijní služba NONSTOP 736480310: -opravy ústřední topení voda -instalatérské práce. Maloobchod, ...