CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Tesařství, truhlářství Práce: -tesařské -truhlářské -sádrokartonářství -postřik proti dřevoškůdcům.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce. Sváření: -elektrickým obloukem -poloautomatem CO2. Výroba a montáž: -otevírání oken u skleníků (možnost nastavení teploty). Výroba: -skleníky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Telekomunikační montáže. Práce: -montáž telekomunikačních sítí a sítí NN -zemní práce minirypadlem -řezání betonu i asfaltu -podvrty, protlaky komunikací.

Elektroinstalační práce: -kompletní dodávky, revize a přihlášky -přípojky NN -úpravy el.rozvaděčů -elektrické vytápění, topení.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

Projekty pozemních staveb: -komplexní projekty staveb a rekonstrukcí včetně protiradonových opatření -CAD studio - počítačové projektování -inženýrská činnost -poradenství a konzultace.

Výškové práce: -čištění budov pomocí horolezecké techniky.

Prodej: -železářství -domácí potřeby.

Práce: -elektrikářské -stavební -zámkové dlažby -fasády -oplocení.

Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektrikářské.

Stavební činnost Zednické práce.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Podlahářské práce(podlahové krytiny), sadrokartonářské práce, malování, zateplení domů.

Elektrikářské práce, revize, projekty: -vysoké a nízké napětí -elektromontáže -elektroinstalace -zemní práce

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál vodiče, kabely, svítidla, jistící prvky, jističe -domácí komunikační technika. Prodej výrobků firem: GAYER, KABLO Velké Meziříčí, KABLO Kolín, TESLA Stropkov, ABB Jablonec, ELEKTROPŘÍSTROJ Písek, ELEKTROSVIT Nové Zámky, GPH Kynšperk nad Ohří, SCHRACK, SCHNEIDER, FaG, ...

Instalatérské práce: -rozvody plyn, voda, topení, odpady -menší stavební práce.

Jsme firma specializovaná na vodu, plyn, topení. V našem obchodě si můžete vybrat z velké nabídky topenářského, plynařského a instalatérského sortimentu pro Vaši domácnost od renomovaných značek Vaillant, a dalších. V případě zájmu Vám zakoupené zboží přijedeme odborně nainstalovat. Smluvní partner RWE.

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Kompletní projekty: -pozemní stavby -specielní ocelové a železobetonové konstrukce -rekonstrukce, návrhy nových komunikací -znalecké posudky.

Provádíme strojní sádrové omítky, fasády a jejich zateplení, další stavební práce dle dohody.