CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost: - oprava a údržbu komunikací - výstavba nových cest a silnic - oprava a realizace chodníků

Dlaždičské práce - pokládka zámkové dlažby - pokládka silničních i zahradních betonových obrubníků - výstavba silničních a chodníkových komunikací.

Prodej - koberce - PVC - plovoucí podlahy - korek.

Služby - logistika - nákladní a kontejnerova autodoprava. Zemní práce, bourací práce a úpravy povrchů - přípojky inženýrských sítí.

Zakázková výroba plastových oken a dveří. Zimní zahrady. Dodávka dřevěných oken a dveří. Interiérové dveře. Garážová vrata. Žaluzie a stínící technika, markýzy, sítě proti hmyzu. Demontáže, montáže, začištění, likvidace. Projektová činnost, poradenství v souvislosti se zakázkou.

Zateplování domů, stříkané betony, montáž plastových oken a sádrokartonů, stavební činnost.

Vývoj, projekce, konstrukce, výroba, zkušebnictví, servis: - řízení technologických procesů: - řízení velkých průmyslových technologií - řízení pracovních strojů - elektro dodávky: - silnoproudé rozváděče - MaR rozváděče - mozaiková pole - zabezpečovací technika - specielní modulové techniky, modulovací technika.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Velkoobchod: -Kari sítě -betonářská ocel -dráty pozink, žíhané, ostnaté -pletiva pozink, plastové, rabicové -spojovací materiál hřebíky stavební, lepenkové, kolářské, vruty, šrouby, podložky, hmoždinky -izolace: -tepelné, akustické, protipožární firmy ISOVER, ROCKWOOL, ORSIL, NOBASIL -polystyrén -pěnový ...

Dodávka: - materiály pro odvodnění ploch - systémy pro vsakování dešťových vod - odlučovače ropných látek.

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění komínů - revize spalinových cest - výstavba nových komínů.

Činnost: - stavební projekce - inženýrská činnost - technický dozor investora.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

-Montáž vrat včetně pohonu v rámci živnosti volné

Prodej součástek pro průmyslové elektroinstalace, průmyslové konektory, systémy ochrany kabelů.

Jsme výrobcem a dodavatelem pěnového skla GEOCELL. Tento stavební materiál je využíván k tepelné izolaci základových desek, podlah, střech či mezistropních prostor.

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Realizace: - kamenné tarasy - rekonstrukce fasád

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - pokládka plovoucí podlahy - malování

Stavební činnost, výstavba: - výkopové práce - výstavba kanalizací a komunikací - rodinné domy - opravy střech - zakládání staveb

Prodej: - bazény, příslušenství, zastřešení - zahradní technika - gyrokola

Prodej: - interiérové dveře a zárubně - podlahové krytiny - dřevěné podlahy, laminátové podlahy, podlahy z masivu - vinylové podlahy

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek