CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Prodej, montáž, servis: - zabezpečovací technika. Elektroinstalační práce.

Činnost: - projekční - návrh interiérů - stavební dozor

Práce, projekce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál

Služby: - nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - odtahová služba - zemní a vykopové práce

Prodej: - kompresory - elektrocentrály - nářadí - rychlospojky, šroubení

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské Dodávka a montáž Centrálních vysavačů Elektrolux .

Montáže a oprava: - bytové i průmyslové elektroinstalace - centrální vysavače Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Interiérové studio - výhradní prodejce značkových kuchyní a spotřebičů značky Gorenje. - podlahy dřevěné, vinylové, lina, PVC, koberce - dveře interiérové, vchodové a bezpečnostní.

Zednictví - sádrokartonářské práce - pokládla zámkové dlažby - obkladačské práce - zděné ploty.

Stavební a projektová činnost - realizace staveb - novostavby - projektová a inženýrská příprava staveb - koordinátor BOZP na stavbách - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Naše služby: - oceňování nemovitého majetku - projekce a realizace pozemní stavby.

Provádíme: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zeteplování domů a bytů - rekonstrukce, renovace byt. jader a koupelen.

Velkoobchod, maloobchod: - zateplovací systémy odvětrávaných fasád - originální kanadský střešní šindel CRC, belgicky šindel IKO - sádrokarton

Práce: - sádrokartonářské - malířské, natěračské - půdní vestavby

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby

Maloobchod, prodej, e-shop: -anténní a satelitní technika -audio-video -baterie -adaptéry -kabely -konektory -měniče