CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - sádrokaronářské práce - lité anhydritové podlahy

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Prodejna, eshop, servis a půjčovna nářadí. Nabízíme elektrické ruční nářadí, vrtačky, brusky, kladiva, šroubováky i pily. Zahradní technika. Najdete u nás sekačky, sněhové frézy, křovinořezy a plotostřihy. Prodej a půjčování stavební techniky.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Izolační a zateplovací práce Zateplování střech Tepelné a vodotěsné izolace střech - tvrdá polyuretanovou pěna - izolace proti vlhkosti - izolace podkroví nástřikem měkké polyuretanové pěny (PUR SOFT). Izolace tanků a nádrží Možnost využití dotace Zelená úsporám.

Instalace: - zabezpečení byty, provozovny. Elektroinstalační práce: - elektrozařízení. Revize: - hromosvody - elektrozařízení.

Hodinový manžel - malířské práce - drobné zednické práce - instalatérské práce

Služby: - geodetické, zeměměřičské práce - komplexní pozemkové úpravy.

Dodávka a montáž, plastových, dřevěných, a hliníkových oken a dveří. Stavební práce, zateplování budov. Zasklívání balkonů (lodžií).

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro ...

Výroba interiérového nábytku a nábytkových dvířek: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavné skříně - kanceláře

Architektonická, inženýrská a projekční činnost.

Sklenářské práce, rámování, prodej polykarbonátů, plexiskla, sprchové kouty, kalení skla.

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

strojní omítání, samonivelační betony(anhydrit), zateplování budov.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Vodoinstalatérské, topenářské práce Instalace a servis: - kotle ATMOS, BENEKOV Rekonstrukce: - koupelny Kanalizace

Činnost: - renovace dveře, zárubně, schodiště - pokládka podlah - renovace vestavěných skříní a dvířek. Prodej, montáž: - kuchyňských dvířek - dveřní kování - vnitřní parapety.

Stavebniny - prodejna a sklad

Zednictví-stavba RD na klíč, obkladačské práce, zateplování fasád