CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Provádíme veškeré geodetické práce v inženýrské geodézii a katastru nemovitostí, za příjemné ceny a v rozumných termínech. V inženýrské geodézii nabízíme • Vyhotovování mapových podkladů pro projektové práce • Geodetické práce během výstavby • Zaměření a výpočet kubatur • Vytyčování staveb • Zaměřování skutečného provedení ...

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Nabídka kominických služeb: pravidelné kontroly a čištění spalinových cest revize Vložkování a frézování komínů Opravy komínů Poradenství

- podlahářství - pokládka plovoucích podlah - parkety - PVC - palubky - jiné podlahové krytiny - obkládání stěn

Práce, vrty: -vrtání studní -čištění a vyhledání pramene -podvrty, protlaky a mikrotulneláže v běžných, ale i těch nejtvrdších horninách, kde selhávají i ty nejsilnější stroje -zemní práce kolovým rypadlem JCB 3CX -nákladní autodoprava -půjčovna mechanizace -pracujeme v celé České republice.

Geodezie: -geodetické práce, inženýrská geodezie -katastr nemovitostí. Služby v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské a zámečnické práce.

Služby: - stavby vodovodů, kanalizací - stavby pozemních komunikací, zpevněných ploch, nivelace poklopů, teplá zálivka spár, - nákladní autodoprava

Služby: -pokrývač -klempíř -dodávky střešních oken, zateplování stěn a stropů, půdní vestavby, sádrokartony -kompletní střechy -vazby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Montáž, oprava: -elektroinstalace - elektrická zařízení.

Služby: -zemní práce bagry CAT, KOMATSU -nákladní doprava TATRA 815.

Služby, práce: -malíř, natěrač.

Dodávka, montáž: -střesní okna -střešní krytina Bramac -sádrokartonové konstrukce -eurookna TTK. Služby: -tesař, montáž vázaných konstrukcí, pokrývačské práce. Kompletní dodávka a realizace střech.

Služby: Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Rekonstrukce, opravy: -střechy

Inter-Styl Výroba, prodej, truhlářství: - jídelní a konferenční stoly z masivu (buk, dub) a z dýhovaných polotovarů -masivní a dýhovaný nábytek - židle - zakázková výroba interiérů.

Práce, služby: -stavební -zednické -instalatérské.