CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Truhlářství. Výroba: - interiérů, exteriérů - kuchyňské linky a nábytek na míru - schody a zábradlí - dveře a zárubně - pergoly a zahradní nábytek. Prodej: - barvy, laky, lazury - montážní pěny, silikony, akryláty a lepidla na dřevo - okenní parapety, lisovaná kuchyňská dvířka - spojovací, kotevní a těsnící materiál - ...

Služby: - příprava, projekce a realizace staveb - rekonstrukce

Práce: - truhlářství. Výroba: - vybavení interiérů nábytkem na zakázku - kuchyňská linka - vestavěné skříně, dětské obývací pokoje, postele - recepce, recepční pulty, ordinace, kanceláře - zahradní pergoly - sauna.

Elektroslužby. Elektromontáž. Údržba elektrického zařízení: - oprava akumulačních kamen. Hromosvody-instalace, revize. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výroba: - rozvaděče. Revize elektro.

Elektroinstalační práce -montáže, revize elektro. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace-elektrikář. - revize elektro.

Truhlářství, výroba: - nábytek z masivu a lamina - dveře - kuchyně - schodiště

Výroba: - eurookna, dřevěná okna - dřevohliníková okna - plastová okna - interiérové, vchodové dřevěné dveře - garážová vrata - schodiště na zakázku

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - obývací pokoje, ložnice - zakázková výroba hotelových pokojů

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - stolařské, truhlářské - sklenářské - dřevovýroba, pila.

Činnost: - prodej palivového dříví - pohřebnictví - provoz skládky TKO - drobná stavební činnost - zemní práce - pronájem plošiny do výšky 160m. - sběrný dvůr - prodej nádob na odpad - prodej písků a štěrků - třídění odpadu - technické služby - chov ryb - lesnictví.

Služby: - vodoinstalace - topenářské práce

Řemeslo, montáž: -vodoinstalatérství, topenářství -vodo, topo, plyn.

Výroba, služby: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely - sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky - garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.

Výroba, montáž: - schody - zábradlí Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - výroba rozvaděčů - revize - zámečnická výroba

Klempířství Stavební klempířské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -instalačního materiálu -vybavení koupelen-baterie, vany, umyvadla.