CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Internetový obchod, eshop, prodej: - luxusní dekorativní barvy a omítky od firmy Rivedil Italia - stěrky do interiéru, kuchyně, koupelny - doplňkový materiál k podlahám a stěnám.

Prodej, montáže: - zasklení, zasklívání balkonů a lodžií AluPlus - balkonové sítě. - hliníkového zábradlí - interiérové příčky. Realizace: - zimní zahrady, altány. Rámový posuvný zasklívací systém je vhodný pro zasklení lodžií, balkónů a výklenků domů, pro dělicí příčky interiérů i pro výrobu zahradních altánů.

Elektroinstalační práce na klíč. Poradenství: - energetika. Inženýrská činnost: - stavební poradenství.

Společnost TERMO zateplení, s.r.o. Kroměříž se zaměřuje na zateplování, zateplení fasád rodinných, bytových domů i komerčních budov a revitalizace a sanace budov. Dále se zabývá prodejem a distribucí zateplovacích systémů a materiálu na zvelebení exteriéru i interiéru domu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Pro ...

Elektromontáže, elektroinstalace: -slaboproud, silnoproud -domovní přípojky -domovní telefony a videotelefony -bytová jádra -průmyslové instalace -elektro revize. Montáže, opravy: -hromosvody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - podlahových krytin: - interiérové dveře a obložkové zárubně - samonosná schodiště - keramické obklady a dlažby - lepidla, nivelační a spárovací hmoty - stavební chemie.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -veškeré stavební zámečnické práce vč. montáže -brány, branky, zábradlí -kovových prvků pro školy -drobná zámečnická: -zámky, kování, regály, ploty, mříže, dveře, skleníky, zimní zahrady, kovové konstrukce -reklamní stojany Sídlo: ...

Autodoprava na míru - doprava stavebních materiálů. Zemní, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavební firma. Dláždění lomovým kamenem. Pokládka zámkové a velkoplošné dlažby. Zemní práce.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Hodinový manžel: - drobné služby v domácnosti. Úprava zahrad: - kácení, ořez stromů, křovin - sečení trávy. Běžná údržba vozidel.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Dodávky, montáže, opravy kompletního sortimentu značkové stínící techniky a okenního příslušenství: - okenní parapety - žaluzie celostínící, dřevěné, vertikální - sítě proti hmyzu pevné, otevíravé, posuvné, rolovací - látkové rolety a žaluzie - rolety a žaluzie do střešních oken - venkovní rolety a žaluzie - garážová rolovací ...

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Montáže suchých staveb, sádrokartonů. Pokládka podlah. Pokrývačské a zednické práce. Zajišťujeme zateplování staveb. Dále montujeme podhledy, příčky, SDK prvky, obložení, kazetové podhledy či půdní vestavby.

Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Rekonstrukce, zateplování domů. Čištění interiérů, koberců.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění.

Nástrojářství a výroba: - sekací, vysekávací nože, matrice, sekací desky pro: -obuvnický, galanterní, textilní, automobilový průmysl Prodej, servis, opravy, renovace: - kvalitní sekací desky Vysekávací práce, vysekávání.

Společnost Global Business a.s. se zabývá výhradně návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A. Disponujeme všemi potřebnými certifikáty a zkouškami pro výrobu elektrických rozvaděčů NN a ostatní nabízené činnosti. Výroba, projektování: - ...