CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba a prodej: - Permanentní magnety WALMAG MAGNETICS - Elektromagnety WALMAG MAGNETICS - Elektropermanentní systémy WALMAG MAGNETICS - Břemenové magnety - Ruční magnety, čeřiče plechu - Speciální nástroje na kov - Modelová zařízení, měřidla - Nářadí pro NC stroje. Upínače, upínání při obrábění: - Pernamentní - Elektromagnetické - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční i elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - svařovací zdroje a hořáky - obráběcí stroje, kompresory - zahradní a lesní technika Stihl - servis svařovacích zdrojů - servis zahradní techniky.

Kovovýroba, tel.:605846656. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. 90% produkce do zahraničí - Rakousko, Německo. Eshop, internetový prodej: - kování pro posuvná vrata - kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu - kování pro skládací a harmonikové dveře - kování pro posuvné okenice, ...

Výroba: - HSS pilové kotouče na kov - kotoučové nože - kotoučové frézy - nože na plasty - HM frézy - oscilační nástroje - alfa nože - HSS drážkovací pily - zlatnické pily - radiusové frézy

Výroba, velkoobchod, prodej, export: -pilařská a impregnace dřeva -sušení dřeva specializace na modřín -výroba modřínové spárovky -lepené konstrukční modřínové hranoly do 13, 5m -podlahovky -palubovky -lišty -krovy: -impregnace krovů dle požadavku -truhlářské řezivo, řeziva -paletové přířezy -obalový materiál. Služby, ...

Okna Šimeček Koryčany, Blišice 135 -výroba dřevěných Eurooken a dveří -tel: 602 554 392 Koryčany, Masarykova 445: - výroba plastových oken a dveří - tel. 602 554 392.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -montáže a revize el. zařízení a romosvodů tř. A, B -výškové práce bez lešení -prodej elektorinstalačního materiálu.

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Širokou škálu plechových střešních krytin a trapézových a tabulových plechů vyrábí a prodává společnost STATO střechy s.r.o. v Kroměříži. Zabýváme se výrobou, dovozem a prodejem kvalitních plechových střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů.

Pokládka: - venkovní dlažba - zámková, kamenná, betonová dlažba, ploché dlažby, žulové kostky, obklady, pískovce, formátované desky, obruby, palisády, rekonstrukce bytů. Realizace: - zahradní architektura - kamenné zídky - komunikace - chodníky - přístupové, příjezdové cesty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...

Malířství a natěračství

Elektromontáže, revize: -elektroinstalací bytových a průmyslových -kabelové rozvody -veřejného osvětlení -hromosvodů -PC sítí -zabezpečovacích a protipožárních sítí -kamerové systémy -televizní a satelitní systémy.

Koupelnové studio: -rekonstrukce koupelen, interiérů, dveří -rekonstrukce, přestavby bytových jader -obkladačské práce -zednické práce -vodo - topo práce -grafické návrhy koupelen.

Montáž, servis: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - elektrokotlů.

Instalatérství, topenářství. Rozvody vody, odpadů. Výměna kotlů.

Řešení pro spojování PE potrubí, přístroje pro automatické spojování na tupo, stroje pro spojování elektrickým tavením, mechanické spojky a bazénové technologie. Výroba: - PE elektrotvarovky, tvarovky na tupo - Svářečky na PE a příslušenství - PVC tvarovky, ventily - PP svěrné spojky a ventily - PP navrtávky a šroubení - Lepidla a ...

Nabízíme: - sklenářské práce - pískování skla - bezpečnostní skla, drátoskla, protipožární skla - ornamentální skla tuzemské i zahraniční - zrcadla i bezpečnostní - lakovaní skel dle vzorníku RAL, obklady stěn lakovaným sklem - zasklívání izolačním dvojsklem a trojsklem - výroba akvárií a terárií - zasklívání střech, skleníků, ...

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.

Výrobce stavební techniky. Výroba: - stavební pily - stolové, blokové, pásové - brusky betonu - otloukací frézy - tryskací soupravy - řezače spár.

Služby: -autodoprava -kropící vozy. Práce: -zemní -výkopové. Kopání základů. Drcení suti.

Demolice, recyklace. Pronájem kontejneru. Autodoprava Prodej, rozvoz. - štěrk, písek a kamenivo. Sídlo: - 752 01 Kojetín, Dr. E. Beneše 527.

Kuchyňské a nábytkové studio. Výroba: -truhlářská, stolařská. Návrhy, zakázková výroba na míru, prodej, montáže: -kuchyňské linky, kuchyně (včetně kuchyňských spotřebičů) -kuchyňský nábytek: -židle, stoly, lavice -vestavné skříně.

Kompletní dodávka, realizace: -střechy včetně materiálu -přístřešky, pergoly a garážová stání. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -šalování - schodiště, základy.