CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, distrubuce: - zednické nářadí: - brusivo - hadice nivelační - hladítka, hladítka nerez - latě srovnávací - povrchy náhradní - síta - škrabáky - stojany - spárovačky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -lepící a spárovací tmely a lišty -vany -sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnové doplňky a keramika -teplovzdušné krby a topeniště. Montáž, realizace, pokládka, položení: -obkladů, obkladač -dlažeb, dlaždič. Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra, bytových ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Dodávky truhlářského řeziva, stavebního dřeva, hoblovaných bukových polotovarů, štípaného palivového dřeva a dřevěných briket.

Činnost: - dekorace stěn - malířské práce.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Stavební i nábytková truhlářská výroba. Výroba z masivu a lamina. Provádíme povrchové úpravy. Eurookna. Dílna v areálu ZD Nětčice.

Stavební firma ELIS-střechy s.r.o. je zaměřená na realizaci a rekonstrukci střech šikmých i plochých a také provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Poradíme při výběru střešní krytiny, navrhneme ideální řešení a ukážeme jaké jsou nejmodernější a trendy materiály v této oblasti. Výškové, klempířské, pokrývačské, tesařské ...

Návrh, výstavba fotovoltaických elektráren. Poradíme Vám, jaký systém je pro Vás nejlepší. Dotace + poradenství-fotovolaické elektrárny-pro RD.bytové domy, průmyslové a komerční objekty. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. Zařídíme administrativu spojenou s vyřízením dotace i připojení k distribuční síti.

Stavební práce, firma: - kompletní realizace staveb - zateplování, zateplení objektů - vnitřní a venkovní omítky - terénní úpravy - montáž-demontáž a nájem lešení - elektroinstalace - klempířské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - fasády - vnitřní omítky - demolice - přípravné práce - výkopové práce - natěračské, ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Slaboproudé systémy: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy - datové rozvody - domovní videotelefony.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Výroba a prodej: -rozvaděčové skříně -silových a datových rozvaděčových skříní včetně příslušenství -PUR lité těsnění.

Výstavba rodinných domů a bytových domů na klíč i jejich rekonstrukce. Zděné domy. Kontejnerové domy. Demolice. Zakládání staveb.

Výroba a montáž střešních vazníků. Pokrývačské práce. Ploché i šikmé střechy rodinných domů a průmyslových objektů, a to včetně kompletních klempířských prací. Klempířské práce: - opravy plechových střech - oplechování oken, dveří, komínů, parapetů apod.

U nás si vybere podlahu jakou chcete a je z čeho vybírat. Firma EVEREL s.r.o. nabízí laminátové a dřevěné podlahy QUICK-STEP a vinylové podlahové dílce. Rádí Vám poradíme jakou podlahu si vybrat do nového či renovovaného interiéru. Výhradní dovozce, importér, velkoobchod: -laminátové a dřevěné podlahy značky QUICK-STEP se zámkem UNICLIC: ...

Firma Klempířství Michal Bránecký se sídlem v okrese Kroměříž se zabývá kompletními pokrývačskými, klempířskými a tesařskými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme také dodávku materiálů střešních krytin Bramac, Tondach, KM Beta, atd., montáž okapových systémů a střešních oken f.Velux. Samozřejmostí je také zpracování cennové nabídky. Působíme ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej - spojovací materiál: -šrouby, matice, podložky, kotvy, nýty, tmely, řezné a brusné kotouče -hřebíky, vrtáky, výkresové díly -kolíky, závlačky, vruty, závitové tyče -pojistné kroužky -lana, řetězy (nezkoušené) -tesařská kování -drobné ruční nářadí.