CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: - přírodní kámen - žula, mramor, travertin, pískovec, onyx - dlažba, obklady. - výrobky z přírodního kamene - kamenné desky.

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Výroba, velkoobchod: - fitinky litinové (závitové tvarovky z temperované litiny): - pozinkované, černé - varné tvarovky (potrubní, ocelové navařovací): - kolena, nátrubky, návarky, prodloužení oboustranné, dna, redukce, T kusy - mosazné topenářské fitinky (závitové tvarovky z mosazi). Velkoobchod, prodej: - vodoinstalační, ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské, malířské, obkladačské, podlahařské Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - závitování. Stolařství.

Firma poskytuje kompletní instalatérské a topenářské práce pro rodinné a bytové domy, byty, nebytové prostory, malé a středně velké průmyslové objekty a haly v okrese Vsetín, Zlín Po domluvě realizujeme zakázky i v jiných regionech. Prováděné práce: zdravoinstalace: -kompletní rozvody v rodinných domech -rozvody vnitřního vodovodu a ...

Betonové podlahy. Venkovní plochy. Podkládání betonové desky. Strojně hlazené betonové podlahy. Průmyslové betonové podlahy s obrusuvzdorným monolitickým potěrem. Cementové a epoxidové stěrky.

Železářství, železářské zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící ...

Profesionální montáž a prodej stínící techniky. Odborné poradenství. Dodáváme interiérové horizontální nebo vertikální a plisé žaluzie, látkové rolety a sítě proti hmyzu. Dále montujeme venkovní žaluzie a rolety, garážová vrata, markýzy a stínění zimních zahrad. Máme velký výběr látek a barev.

Rekonstrukce Vsetín rekonstrukce/opravy/poradenství Služby -Rekonstrukce domů, bytů -Obklady a dlažby -Strojní omítky -Malby a nátěry -Anhydritové lité potěry -Zateplování -Sádrokartony -Stropní podhledy -Stavební a dokončovací práce -Instalace vody a topení

Výstavba a rekonstrukce mostů, opravy povrchů, komunikací, asfaltové technologie, zeměměřičství - zemní práce, realizace technologie, dokončovací práce, povrchové úpravy - celkové rekonstrukce komunikací včetně přeložek inženýrských sítí - opěrné a zárubní zdi - protihlukové okna - venkovní betonové dlažby - penetrační technologie, ...

Nákladní autodoprava a jeřábnické práce. Autoservis: - servis osobních vozidel - příprava vozů na STK - autosklenářství - karosářské práce. Pobočka DALGIT..cz -Velkoformátový i maloformátový tisk -Grafické studio -Servis a prodej výpočetní techniky -Fotoateliér

Stavební elektroinstalační práce slaboproud, silnoproud, MaR rozvody. Inteligentní elektroinstalace. Revize.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětský nábytek - ložnice, postele z masivu - masivní dveře - kanceláře - dřevěná schodiště - dětská hřiště - pergoly - dřevěné ploty.

Pronájem, půjčovna pracovních plošin. Výškové práce. Střechy - montáž krytin, krytí šindelem DDS II. Prořez stromů. Technické služby, údržba domů, hal a jiných objektů. Výškové práce s plošinou. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Malířské, natěračské práce.

Stavební práce: - fasády - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce.

Podlahy Krabica, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - linoleum, PVC - dřevěné plovoucí podlahy Práce: - podlahářské.

Služby: - realitní kancelář - správa nemovitostí - developerská činnost.

Služby: - sochařská, malířská a řezbářská činnost Výroba: - ručně kovaná dláta a rydla značky EBEN

Práce: - zednické - rekonstrukce bytů, bytových jader - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce.

Výroba a prodej: -repliky kamenných koryt, květináčů, truhlíků a prvků zahradní architektury. Prodej: -materiály pro výrobu zámkové dlažby -práškové pigmenty do stavebních hmot -přísady do betonu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy pro výrobu prvků zahradní architektury -neviditelné obrubníky.