CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Prodej, velkoobchod: - interiérová a venkovní svítidla - LED žárovky, pásky - Jablotron zabezpečovací systém - koupelnové ventilátory - napájecí zdroje - elektromateriál (jističe, vypínače, rozvaděče, kabely). Elektroinstalační práce.

Výroba a prodej dekorační a stínící techniky: - předokenní rolety - stínící technika - vertikální žaluzie - textilní rolety - horizontální žaluzie - shrnovací lamelové dveře - venkovní rolety, rolovací vrata - sekční garážová vrata.

Maloobchod, velkoobchod prodej-servis - lesní a zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy centrály čerpadla - ruční nářadí profi obuv oděvy

Realizace střech. Řemeslo: -klempíř -pokrývač -tesař -střechy na klíč -ohýbané prvky z plechu (parapety) -fasádní systémy Cembonit, Cembrit (cementovo-vláknité desky)

Společnost Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám ve Valašském Meziříčí nabízí profesionální služby v oblasti elektro. Na základě dlouholetých zkušeností Vám poskytuje rychlé a efektivní řešení při - provádění elektromontážních prací - opravách a převíjeních asynchronních elektromotorů - opravách transformátorů do výkonu - zaměřování ...

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Stavební firma, která provádí hrubé stavby a rodinné domy na klíč, zateplení fasád a budov.

Dodávka, montáž: - technologické trubní rozvody - nerezové potrubí - plastové potrubí - měděné potrubí - černé potrubí.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - barvy, laky - nářadí.

Práce: - strojní omítky (vnitřní, vnější).

Práce: - zednické - vnitřní omítky.

Stavební práce: - zateplování budov, fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce.

Projekční kancelář. Služby: - vypracování projektové dokumentace pro: - rodinné domy - rekreační objekty - přístavby a rekonstrukce - územní a stavební řízení.

Kamenické práce, kamenictví: - sokly - zídky - ploty - obklady z přírodního kamene - krby z obkladu i masivu - pomníky.

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, zátěžové, běhouny). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Tradiční dodavatel plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří již od roku 1999. Vynikající reference a osobní přístup k zákazníkům

Kominictví: - opravy stavby komínů - montáže komínových systémů - vložkování, revize, kontroly a čištění komínů - prodej krbů, krbových kamen, kotlů - jádrové vrtání železobetonu betonu zdiva - půjčovna přívěsných vozíků.