CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotle na tuhá paliva - ohřívače vody - krbová kamna, - čerpadla ústředního topení.

Realizuje stavby na klíč menšího až středního rozsahu. Hlavní náplní našich služeb jsou rekonstrukce koupelen, panelových bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, půdních vestaveb. Stavební činnost, služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - podlahářské práce - montáž sádrokartonů a minerálních podhledů - půdní vestavby.

Maloobchod a velkoobchod: - přírodní kámen - obkladový kámen - dlažební kámen - zdící kámen. Žula, rula, pískovec, břidlice, porfír, čedič. Vhodný pro dlažby a obklady do interiéru i exteriéru, opěrné zítky a jiné.

Výroba a zpracování polystyrenu - desky, obaly, bednění z pěnového polystyrenu - fasádní a stavební prvky z polystyrenu.

Dodávka otopných systémů pro sklářské tavicí agregáty - hořáky - vypalovačky.

Stavební společnost - dopravní stavby - pozemní stavby - průmyslové objekty - inženýrské sítě.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Geodetická kancelář, geodézie - geodetické práce - digitalizace mapových podkladů - geometrické plány - mapování.

E-shop - solární a fotovoltaické články - diagnostické přístroje - měřicí přístroje.

Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů.

Pořez a prodej dřeva - hranoly, desky, fošny - stavební a stolařské řezivo.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.

Naší hlavní činností je dodávka a montáž oken a dveří. Můžeme se pochlubit dodávkou těch nejkvalitnějších výrobků. Namontujeme Vám i stínící techniku - žaluzie, rolety, markýzy. Zajistíme také veškerý odborný servis i po uplynutí záruky. Dodávka, montáž: -dřevěná eurookna - izolační dvojskla a trojskla TWW, Eurookna, Hon -dřevohliníková ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -stavebniny -dlažby -veškeré zdivo -betonové dlažby - železo. Provozovna Halenkov: 761, 75603 Halenkov tel.: 739454298.

Instalatérské práce: - instalace nových rozvodů vody - vybavení studen, vrtů - rozvody venkovní, vnitřní kanalizace - montáž, rekonstrukce vytápění - podlahové vytápění - domovní průmyslové plynovody - rekonstrukce plynoinstalace.

Prodej: - svářecí technika - elektrické nářadí - vybavení dílny - elektrocentrály - kompresory - zahradní technika. Zastřešení bazénů. Výroba: - atypické zastřešení na míru - zastřešení vchodů a přístřešků.

Železářství. Prodej: -výrobky firmy FERONA Olomouc -spojovací materiál -nářadí pro montéry, mechaniky, zedníky zahrádkáře, klempíře, stolaře -značkové nářadí Narex, Dewalt -dveřní, okenní kování. Hračkářství Prodej: -Lego -Wader -Bruder -ostatní hračky -kostýmy

Truhlářství, podlahářství Kompletní dodávka interiérů: - podlahy, dveře a nábytek na míru.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Výroba, servis, oprava, prodej, maloobchod: - dřevozpracující stroje - frézy na pařezy, odkorňovače - čistící kartáče silnic - přídavné zařízení na traktory pro údržbu silnic - rozmetadlo posypových hmot - sypač pro zimní údržbu silnic - zemědělské stroje - luční brány, půdní vrták - hydraulické nůžky na stříhání větví - ...

Pharmens s.r.o. vám zajistí komplexní služby od projektů, dodávek, montáže a validace čistých prostor a procesů pro výrobní farmaceutické a laboratorní provozy. Naše služby: - konzultace v oblasti farmaceutických staveb, výrob a technologií - engeneering - přípravná, projektová, realizační a konstrukční dokumentace - dodávky, montáže a ...

Prodej, dodávka: - kamenné dlažby, obklady, mozaiky, šlapáky - okrasné kameny, drtě, valouny, valounky - solitéry, pouštní růže, žulové valouny, fosilní obelisky - zídky - dekorace, fontány, japonské lampy, kamenné mostky - interiérové obklady a dlažby z přírodního kamene.