Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavby, stavební práce: -ekologické stavby na bázi dřeva -přírodní zdravotně nezávadný materiál -návrhy, projektování.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Realizace staveb.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Výroba, montáž: - ekologické rodinné domy - altány, pergoly

Stavební firma: - nízkoenergetické a pasivní domy.

Výstavba a prodej: -byty -rodinné domy na klíč -poradenství -financování bydlení. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí -dražby.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Stavba, projekce: - nízkoenergetické rodinné domy.

Stavební firma - ekologické a průmyslové stavby - regulace vodních toků - rekonstrukce a modernizace obytných, kancelářských, průmyslových a vodohospodářských objektů - zemní práce.

Výstavba srubů, nízkoenergetických rodinných domů, dřevěných domů.

Stavební činnost - revitalizace panelových domů - výstavba nízkoenergetických domů - zateplování.

- montované nízkoenergetické rodinné domy (dřevostavby) - rekonstrukce rekreačních objektů - rekonstrukce bytů, koupelen a bytových jader - půdní vestavby - montáže sádrokartonu - dlažby a obklady - zateplené fasády - elektromontážní práce Veškeré tyto služby firma zajišťuje včetně projektové dokumentace.

Stavební, realitní a developerské činnost - provádění staveb - projekce staveb - hypoteční a investiční úvěry.

Stavební firma - kompletní dodávka staveb - dřevostavby - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - zemní práce - demolice.

Stavební dozor, stavební, inženýrská činnost - činnost stavebního dozoru - výstavba rodinných, pasivních nízkoenergetických domů - rekonstrukce interiérů - koordinátor BOZP (kontrola projektové dokumentace, zpracujeme a vedeme plány stavby)

Nabízíme: - montáž domu na staveništi - hrubá stavba dokončená do 60 dnů - dodávka a montáž odborných profesí (voda, kanalizace, vytápění, elektroinstalace) - provedení obkladů a dlažeb, pokládka podlah - instalace a montáž interiéru - dokončovací práce - vnější dokončovací práce - předání stavby zákazníkovi do 120 dnů ode dne zahájení ...

Realizace projektů: - nízkoenergetických dřevostaveb V rámci své činnosti nabízíme : - vypracování bezplatné cenové nabídky na nízkoenergetický rodinný dům dle zadání a požadavků zákazníka - zpracování projektových dokumentací typových domů, nebo individuálních projektů domů dle potřeb zákazníků - inženýrská činnost - zajištění ...

Stavební firma zaměřující se na domy k bydlení. Zaměřujeme se na práce: - kompletní dodávky staveb - nízkoenergetické stavby - rekonstrukce pozemních staveb - průmyslová výstavba

Dřevostavby, zateplování domů.

Pozemní, vodohospodářské a ekologické stavby. Služby projekce, posudků, stavby a inženýringu.

Specialista na nízkoenergetické dřevostavby, dřevěné konstrukce a lehké obvodové pláště. Individuální projekty na přání klienta i výstavba katalogových domů na klíč od 1 mil. Kč bez DPH. Montované domy z ekologických materiálů. Garance dodržení harmonogramu a rozpočtu. Celá ČR.

Stavební činnost: - nízkoenergetické rodinné domky na klíč nebo hrubé stavby Výroba: - thermopanely

Stavební společnost, výstavba: -rodinné domy -pasivní rodinné domy

Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů na klíč. Projekční činnost.

Stavební práce,stavebnictví,stavební činnost.Realizace půdní vestavby, vestavba. Montáže sádrokartonových systémů, systémy,sádrokartony,minerální podhledy, tepelné a zvukové izolace.Zateplení budovy,rodinné domy,dům,RD. Dodávky,distribuce,prodej a montáže střešních oken,okna,okno.