Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - stavby na klíč - zateplování fasád - provádění monolitických stropů - strojní omítky. Projekční a inženýrská činnost.

Nabízíme stavební práce, výstavby rodinných domů, bytových i občanských staveb.

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.

Stavebnictví. Dodávky. - občanských, průmyslových, bytovách objektů - rekonstrukce. Provoz komerční sauny: - finská sauna - vířivka.

Provádíme: - výstavba novostaveb - rekonstrukce a opravy budov.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Výkup a recyklace šrotu a kovových odpadů. Komplexní ekologické zneškodnění odpadů kategorie: -ostatní, zvláštní, nebezpečné. Kontejnerová doprava včetně pronájmu kontejnerů. Poradenství, odhady rizik, zpracování programů odpadového hospodářství. Zpracování dokumentace posudků vlivů na životní prostředí. Zajištění odběrů vzorků a ...

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Veškeré stavební a zednické práce. Novostavby, rekonstrukce, přstavby. Zateplování fasád, domů a střech, balkony. Stavba rodinných domů. Zemní práce. Zaměřování staveb.

Zprostředkování výstavby dřevostaveb, pasivních rodinných domů, nízkoenergetických domů.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Autorizovaný zástupce finské firmy IKIHIRSI pro Evropu. Výstavba, stavební činnost: - roubené (dřevěné) domy, sruby.

Projekce, výroba, montáž: - rodinné domy (dřevostavby) na klíč - montované nízkoenergetické domy. Kancelář: - Ostrava-Vítkovice, Mírové náměstí 519/3d.

Hlavní činností společnosti je výstavba rodinných domů, rekonstrukce a modernizace občanských staveb, staveb průmyslového a účelového charakteru. Společnost se v posledních letech zaměřuje především na výstavbu rodinných a bytových domů v Praze a jejím okolí.

Práce: -stavitelství -zednické.

Stavby typových pasivních a nízkoenergetických rodinných domů. Zajištění a koordinace staveb na klíč. Konzultace a poradenství: - stavební konstrukce - vytápění - energetické úspory - používání alternativních technologií.

Výstavba nízkoenergetických rodinných domů. NOVINKA: - nové bydlení v nízkoenergetických řadových domech Terasy Nová Smržovka v Jizerských horách Řadové domy: - navrženy stylově z materiálu, patřících do horské krajiny, převládá dřevo a kámen - ideálně rozmístěné na pozemku tak, aby bylo zaručeno co možná největší soukromí budoucích ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005. pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená úsporám" -"panel" SPS Svaz podnikatelů ve výstavbě(Praha) Pasivní + nízkoenergetické domy. Realizace, stavba, stavby, výstavba: -staveb na ...

Stavba: - nízkoenergetické dřevostavby - rodinné domy na klíč.

Stavební činnost -školy, školky, university -obchodní centra -administrativní budovy -sportovní haly -zimní stadiony -koupaliště - ČOV a kanalizační sítě -dodávky ekologických staveb -příprava a řízení projektové dokumentace

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.