KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek bytový: -kancelářský nábytek. Stavba, realizace, rekonstrukce: -byty, rodinné domy. Návrhy: -interiéry.

Realizace, stavba, výstavba: -občanské stavby. Dodávka, prodej, montáž, servis: -plastová okna -dřevěná EUROokna -žaluzie. U Jána: - restaurace, bowling: - denní menu, 45 míst, oslavy, svatby.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace na klíč: -rodinné domy -stavby průmyslových i veřejných objektů. Rekonstrukce: -bytové i nebytové prostory -koupelny, bytová jádra -půdní vestavby, nástavby. Další činnost: -asanace, sanace -stropní konstrukce odlehčené (místo stropů dřevěných) - vhodné pro domy po ...

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Práce: -komplexní stavební práce na klíč: -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce koupelny -zednické práce -obkladačské, obkladačství, obklady, dlažby -montáže sádrokartonových desek a podhledů.

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Stavební firma: -komplexní stavební na klíč -zednické, zednictví, zedník -hrubé stavby - rodinné domy, průmyslové objekty -venkovní omítky, fasády -potěry -zateplování fasády.

Stavební firma, stavební činnost: - provádění bytových a občanských staveb - průmyslové stavby

Stavební firma. Provádění, výstavba, stavby: -rodinné domy na klíč. Zednictví. Zednické práce, zedník: -rekonstrukce, zateplování: -fasády, omítky -rekonstrukce: -bytová jádra.

Stavební firma. Zpracování, dodávka projektové dokumentace, projekce. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy -průmyslové objekty -úprava bytových jader. Práce: -komplexní stavební -výměna oken -zateplování fasád -obkladačské, obklady koupelen a pokládka zámkové dlažby. Poradenství.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Nabídka služeb v oblasti výstavby inženýrských, občanských a bytových staveb.

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Provádění bytových a občanských staveb.

Realitní činnost - byty - rodinné domy - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství Developerská činnost Zajištění - výstavba rodinných domů a bytů