KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Kamenické práce Stavební práce

Elektrikářské práce Podlahářské práce Rekonstrukce - bytykompletní stavební činnost Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Zajištění - instalatérské práce

Zateplování fasád Sádrokartonářské prácemontáž - minerální podhledy Obkladačské práce Opravy - průmyslové stavby Rekonstrukce, úpravy, výstavba na klíč - rodinné domyopravy - občanské stavby

Stavební firma. Práce: -bytová výstavba. Velkoobchod. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Natěračské práce Malířské práce Zateplování objektů Rekonstrukce - byty Rekonstrukce - bytová jádra

Práce: -truhlářské -tesařské -klempířské -vodoinstalatérství. Sídlo,kancelář: -Praha 9 - Vinoř 19017,Strašovská 753. Stavební firma - realizace zakázek pouze v Čechách a v Praze: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice.

Soukromá stavební firma. Stavba,výstavba: -průmyslová výstavba -občanská výstavba -rodinné domky na klíč -rekonstrukce objektů.

Stavební firma. Realizace,stavba,výstavba,rekonstrukce: -byty,domy,průmyslové stavby. Práce: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb. Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní: -vnitrostátní,mezinárodní.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Stavební firma. Stavba,výstavba,realizace: -stavby: -občanské -bytové -průmyslové -rodinné domky (domy) na klíč -nástavba -stavební rekonstrukce -atd.

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Zateplování fasád Výměna - okna VELUX Obklady koupelen Výstavba rodinných domů Zednické práce - rekonstrukce bytových jader Výměna - střešní okna VELUX

Elektroinstalační práce Stavby - rodinné domy na klíčrekonstrukce a realizace - bytové a nebytové stavby

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební projekce,projektování -inženýrská činnost v investiční výstavbě -komplexní stavební práce. Výstavba,stavba,rekonstrukce: -stavby občanské (domy,byty) -průmyslové na klíč.

Kompletní stavební práce

Stavební firma. Stavba,rekonstrukce: -bytová výstavba. Komplexní stavební práce.

Interiéry na klíč Odstraňování - stavby Sádrokartony - minerální podhledy Stavby a jejich změny

Inženýrská činnost Architektonické studie Projekční činnost Demolice - objekty Pokládka - zámková dlažba Výstavba - rodinné domy

Stavební firma. Výstavba,oprava,rekonstrukce: -bytová jádra -půdní vestavby -nástavby sádrokartonovým systémem -občanské i bytové stavby. Práce: -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství. Montáž: -minerální podledy DONN-THERMATEX -laminátové a masivní plovoucí podlahy. Návrh,realizace: -interiéry -kuchyňské linky ...

Malenovická stavební a obchodní společnost, spol. s r.o. M.S.O.S. Malenovice, spol. s r.o. Stavební práce: -stavby,rodinné domky(domy) na klíč -haly -budovy -projekce -inženýrská činnost -fasádní a interiérové nástřiky a nátěry. Prodej,míchání: -barvy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků