KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Kompletní stavební práce.

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Provádění, výstavba, stavba, realizace: -občanské, bytové, průmyslové stavby -rodinné domy, domky Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské Montáž, instalace, realizace: -okna VELUX -zateplovací systémy.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební projekty, realizace: - interiéry. Stavební firma.

Výstavba a rekonstrukce: - objekty jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. - školy - obchodní centra - administrativní budovy - sportovní centra - parkovací domy - komunikace, silnice - mostní konstrukce. Realizace: - zemní a výkopové práce, terénní úpravy - inžerýrské sítě - vodovody, kanalizace.

Stavební firma. Realizace: - stavby. Služby: - činnosti související s územním, stavebním a kolaudačním řízením - zajištění výběru projektanta a zhotovitele stavby včetně ekonomického vyhodnocení - příprava smluvního vztahu - vypracování harmonogramu prací - stavební dozor - technický dozor investora - zajištění ...

Stavební firma. Stavíme dřevostavby a zděné rodinné domy na klíč.

Stavební firma, stavba, výstavba: -průmyslové a bytové stavby na klíč -rodinné domy na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce a menší stavební práce -od projekce včetně inženýrské činnosti.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Práce: -pokrývačské,pokrývačství: -střechy rovné a sedlové -izolatérské,izolační,izolatérství: -hydroizolace střech -izolace tlakové -klempířské,klempířství. Realizace staveb,stavba,výstavba, dodávka na klíč,rekonstrukce, projektování: -stavby občanské včetně projekce: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků ...

Stavební firma: -stavby na klíč -rodinné domy -průmyslové stavby -občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -zateplení budov.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Služby, realizace, výstavba, údržba, rekonstrukce, opravy: -udržovací práce na stavbách -výstavbu bytovou, občanskou vybavenost a průmyslovou výstavbu. Inženýrská činnost: Ubytovna POS

Nabídka teplých i studených jídel či nápojů. Možnost pořádání soukromých i firemních oslav.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - stavba domů k rekreaci - rekonstrukce domů, bytů, bytová jádra. Průmyslové stavby: - skladové objekty, haly - zateplení fasád - sádrokartonové vnitřní omítky, konstrukce

Projektování, projekce: -ve výstavbě -technická příprava stavby -studie proveditelnosti staveb. Zajištění: -statické a odborné posudky -stavební průzkumy. Realizace: -objekty průmyslové, inženýrské -občanská výstavba.

Stavební práce: -fasády, fasádní nátěry -vnitřní omítky (omítkoviny) - novostavby a přestavby

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Služby: - občanská výstavba - zateplování - suchá výstavba - stavby domů na klíč - rekonstrukce a revitalizace objektů - termodiagnostika Zelená úsporám: - poradenství a přípravu pro získání dotací z programu - možnost získání úvěru pro vstupní financování zakázky - projektovou dokumentaci pro stavební povolení - realizaci zakázky ...

Stavební firma, dodávka, montáž: -fasádní zateplovací systém TOLTHERM -barvy TOLLENS -fasádní a interiérové nátěry a fasády -stavby a rodinné domy na klíč -občanská, bytová, průmyslová výstavba.