Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Účetnictví a daňová evidence Dluhové centrum Stavební práce Půjčovna lešení a stavební mechanizace Personální agentura

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplování fasád - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce - zednické práce. Služby: - pronájem lešení.

Stavební společnost - výstavba bytových domů a komerčních objektů - revitalizace bytových domů.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - přestavba podkroví - rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Tesařské a pokrývačské práce - kompletní dodávky střech - krovy - roubenky - pergoly - přístřešky, garážové stání. Dodávka - střešní krytina - stavební řezivo.

Truhlářská výroba z masivu Nechanice, Nový Bydžov, Hořice a celý region Výroba: - pergoly - okna - dveře z masivu - zahradní domky - ploty Nový způsob předělání špaletových oken na klasiku bez bourání.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.

Projekční a stavební práce - bytová výstavba, novostavby, rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - realizace střech - pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - zednické práce.

Stavební a zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - demolice - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce.

SEVEN HK s.r.o., Hradec Králové staví montované objekty a fasádní pláště obchodních, průmyslových, a administrativních center. Díky naší spolehlivosti, kvalitě a dodacím termínům jsme si získali zákazníky nejen z České republiky, ale i z Polska a Rakouska, Itálie a z celé Evropské unie. Ocelové konstrukce: konstrukce průmyslových a ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - půdní vestavby - hrubé stavby - základové desky - výstavba opěrných zdí, plotů - betonářské práce - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Výroba a montáž horolezeckých stěn. Projekty horolezeckých stěn upravíme podle vašich přání, aby odpovídaly požadavkům zákazníka i současnému trendu na trhu.

Prodej, montáž: - okna - dřevohliníková, eurookna, špaletová okna, plastová a plasthliníková okna INTERNORM - vchodové a interiérové dveře - prodej zábradlí, samonosných nerezových a dřevěných schodišť - garážová vrata LOMAX - parapety - vířivé bazény - centrální vysavače Prodej montovaných dřevostaveb Sídlo: Karla Čapka ...

Činnost: - realizace staveb - demoliční práce - výstavba komunikací - penetrační makadamy - hrazení bystřin - inženýrské sítě - meliorační práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - koupelny - průmyslové stavby

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - revize kotlů Atmos - rekonstrukce koupelen

Český domek Projekty Individuální stavby Stavíme zděné domy z moderních i klasických materiálů. Přesně podle vašich představ provedeme individuální stavbu vašeho nového rodinného domu. K dispozici jsou také nové byty a domy v komfortním obytném souboru Nádražní Pěšina ve Dvoře Králové nad Labem. Dodáme vám okna a dveře GEUS, interierové dveře ...

Komplexní služby pro Vaši stavbu: Topení, voda, kanalizace, plyn, centrální vysavače. Práce: - instalatérské: domovní rozvody vody, vystrojení studní, montáž domovních vodáren, montáž filtrů a úpraven vody - kanalizační: domovní i venkovní rozvody, dešťová kanalizace, napojení čístíren opadních vod, septiků - topenářské: topení ...

Stavební a obchodní činnost - kompletní příprava stavby - základové desky - hrubé stavby - rekonstrukce domů - zemní práce.

Stavební činnost - pasivní domy - nízkonenergetické stavby - rekonstrukce domů, přestavby na pasivní domy. Realizace přírodních jezírek.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Činnost: - zateplování budov a RD - minerální stropní podhledy - sádrokartonové systémy - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Zemní a výkopové práce - kompletní realizace základových desek - stavební práce - kontejnerová doprava.

Stavební a dokončovací úpravy interiérůa exteriérů - rekonstrukce bytů - kompletní řešení půdních vestaveb - sádrokartonářské práce - malířské práce - podlahářské práce - obkladačské práce.