Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Altim systems s.r.o. se zaměřuje na energetickou optimalizaci, zabezpečovací a kamerové systémy a na zateplování a izolaci.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

čistírny odpadních vod vsakovací systémy retenční nádrže elektroinstalace silnoproudá elektroinstalace zabezpečovací systémy - EZS tepelná čerpadla kanalizace

Společnost MASTR stroje s.r.o. nabízí zemní práce, stavební činnost a autodopravu. Zajistíme zemní práce od pronájmu stroje s obsluhou pro vaši stavbu, až po kompletní realizace. Realizujeme stavební práce menšího rozsahu. Kontejnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálů, objemného odpadu včetně zajištění uložení odpadu dle druhu na ...

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Rodinná firma GD BAU s.r.o. se sídlem v okrese Olomouc se již od roku 1996 zabývá činností v oblasti stavebnictví. Součástí našich služeb je realizace monolitické betonové staveb, dřevostaveb, adaptace a rekonstrukce budov, stavba zděných i roubených rekreačních objektů a také rekonstrukce střech. Při své práci používáme nejen materiály vyzkoušené ...

Zednické práce, rekonstrukce, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, ploty, instalatérské práce, výkopové práce, malířské práce.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Zajištění a dodávka technologie vodohospodářských staveb: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - tlakové stanice, čerpací stanice - poradenství - technicko obchodní spolupráce - projekce staveb Výroba, dodávka, montáž: - technologické zařízení. Práce: - komplexní zkoušky a uvedení do provozu technologických zařízení - inženýrská ...

Firma Rudolf Malina působí již od roku 2003 a zaměřuje se na stavební práce. Zařídíme Vám vše od rekonstrukce bytových jader až po zateplení budov. Další naší specializací jsou plastová i hliníková okna a také interiérové dveře. Prodej, montáž, servis, oprava: - kvalitní okna a dveře - plastová okna, dveře - okna hliníková, dveře - dřevěná ...

Společnost H&D zemní práce se zabývá zemními a přípravnými pracemi pro stavby. Zajišťujeme výstavbu. opravy a úpravy lesních cest a komunikací. Zhotovujeme podkladní vstvy pro asfaltové komunikace. Zřizujeme svážnice pro přibližovaní dřeva. Zemní práce při zřizování rybníků, čištění a úpravy vodních toků. Štěpkování odstraněnných křovin z ...

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

FOR PASSIVE s.r.o. se zaměřuje na stavební práce pro nízkoenergetické domy, rekuperace a provozuje e-shop se stavebním materiálem.

Kompletní dodávky staveb vodohospodářských, dopravních, inženýrských a pozemních.

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.

Gattaka SOLAR s.r.o. zajišťuje návrhy, dodávku, dotace, instalace a servis fotovoltaických elektráren.

VR OZE systems s.r.o. se zaměřuje na řešení na míru, dodávku a instalaci solárních elektráren a fotovoltaiky.

Stavební firma - dřevostavby, tesařství, dřevoprodej: - stavby na klíč - dílčí dodávky - dřevostavby - střechy - krovy - pergoly - sádrokartony - základové desky