Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Pro Builders A-Z s.r.o.
Stavební společnost Pro Builders A-Z s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, bytových domů, rekonstrukcí staveb, bytů a komerčních objektů. Poskytujeme zateplování budov, revitalizaci bytových domů, základové desky, sádrokartonářské práce, malířské práce, obkladačské a dlaždičské práce, pokládku podlah, elektroinstalaci, instalatérské práce, ...
Zemní a výkopové práce Jiří Kulil
Jiří Kulil se zabývá zemními a výkopovými pracemi - inženýrské sítě, základy domů, ploty, jímky a septiky. V neposlední řadě také demoliční práce. Zemní a výkopové práce: - inženýrské sítě - základy domů - ploty - jímky - septiky - demoliční práce. Sídlím na adrese Lázeňská 404, Bludov.
OPS Olomoucké pozemní stavby s.r.o.
Společnost OPS Olomoucké pozemní stavby s.r.o. zajišťuje práce pozemního stavitelství, zejména průmyslovou výstavbu od výstavby jednotlivých hal, technologických celků, rekonstrukcí průmyslových objektů až k výstavbě nových investičních celků. Dále pak bytovou výstavbu, která zahrnuje výstavbu bytových domů a rodinných domů a v neposlední řadě pak ...
Společnost VOMOSTAV s.r.o. se zaměřují na modulové dřevostavby.

Firma OCHRANA - DŘEVA s.r.o. provádí impregnace a chemické ošetření dřeva, likvidace dřevokazného hmyzu dřevokazných hub a plísní, mravenců, tesařské práce, rekonstrukce dřevěných konstrukcí střech, srubů a roubenek a jiné.

Výrobce modulárních domů - domy mohou být dodány jako kompletní řešení na klíč od návrhu stavby, základovou desku až po instalaci na pozemku. Různé styly - využití pro rodinné domy a bungalovy, bytové domy, bydlení pro seniory, byty pro obce.

Skanska a.s, divize Inženýrské stavitelství, závod Inženýrské stavitelství Morava se sídlem v Olomouci zajišťuje veškeré stavby pro obce a kraje - výstavbu komunikací, chodníků a parkovišť, cyklostezek, ale také kanalizací, vodovodů a ČOV.

Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci se zaměřuje na oblast asfaltových technologií a speciálních prací. Provádí pokládku asfaltových směsí, frézování a recyklaci komunikací, zlepšování zemin a montáž silničních svodidel a hydroosev.

PILA Petrov KN s.r.o. má širokou paletu činností. Vyrábí a prodává dřevo, palivové dřevo, nakupuje a prodává dřevní hmotu, tuhá paliva a topné oleje. Provádí truhlářské a stolařské práce: dveře, schody, židle, vestavěné skříně, kuchyně, kancelářský nábytek, zahradní domky, pergoly, přístřešky, garážová stání, okna, dveře, ploty, nábytek, bytové ...

Společnost Jurenka elektro s.r.o. poskytuje služby v oblasti montáže fotovoltaických elektráren na rodinné domy.

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti stavebnictví.

Firma provádí rekonstrukce interiérů domů nebo bytů na klíč.

BP STAVBY Morava s.r.o. se zaměřuje na stavební a inženýrskou činnost, zakládání staveb, monolitické konstrukce a generální dodávky staveb.

Společnost MM SofiBau GmbH s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, od stavby RD na klíč až po rekonstrukce a přestavba domu.

Společnost TRAMADOS s.r.o. se specializuje na přírodní biotopy. Provádí realizaci jezírek.

Stavební činnost. Stavby na klíč.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá stavebními pracemi, máme pro vás tip: Marek Pelíšek. Tato firma sídlí v Olšanech u Prostějova a nabízí širokou škálu služeb, jako jsou: - výstavba rodinných domů (stavíme komplet hrubou stavbu) - základové desky - zateplování fasád pro úsporu energie a zvýšení komfortu - ...

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Stavební firma pana Lukáše Smékala s centrálou v Olomouckém kraji, s realizacemi po celé ČR i v zahraničí, poskytuje svým zákazníkům širokou škálu stavebních prací. Zaměřujeme se na rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování domů, termofasády, obklady a dlažby, zemní práce a další stavební činnosti. Provádíme komplexní stavební činnost, a ...

Zabýváme se stavebními opravami a rekonstrukcemi budov a bytů. Kontrolou a koordinací realizačních procesů. Průmyslovým čištěním. Nově nabízíme INSPEKCI Nemovitostí NEMOPAS.

Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Investiční a obchodní skupina, která se věnuje investování do developerských projektů. Realizujeme rekonstrukce a revitalizace historických objektů - v této oblasti zajistíme komplexní stavební, technologickou a generální činnost. Nabízíme pronájmy bytových i nebytových prostor v Olomouci, Prostějově, Praze a Chebu. Plánujeme kompletní projekty ...

PONVIA CONSTRUCT s.r.o. se zaměřuje na mostní a dopravní stavitelství, provizorní mostky a lávky a na diagnostiku konstrukcí. Stavební sklad: Olomoucká 612/34 783 35 Horka nad Moravou

Firma se specializuje na realizaci základových desek, přípojek inženýrských sítí a zemní práce. Realizace horní stavby na klíč.