Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektrické zařízení - opravy - montáž - revize -projekty.

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Poradenství v elektrotechnice - výstavba elektroenergetického zařízení - projektování elektrických zařízení - realizace silnoproudých rozvodů VN, NN - výstavba transformačních skříní VN, NN - revize zařízení VN a NN.

Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Montáž - elektrická zařízení, opravy, revize a zkoušky, elektrická zařízení.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Kompletní silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace nových i rekonstruovaných domů, bytů včetně revize.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalační práce: - montáže silnoproud - rozvody elektro v bytech, rodinných domech i firmách - opravy elektro rozvodů - servis elektrozařízení - opravy a instalace rozvodů zvonků a domácích telefonů - dodávka elektrozařízení / rozvaděčů - provádíme přípravu pro slaboproudé rozvody STA, internet - zatrubkování. ...

Projekce elektroinstalace, revize elektroinstalace.

Montáž, oprava: - nouzové osvětlení - průmyslové a venkovní osvětlení - rozvody NN a domácích telefonů - IT včetně diagnostiky závad - opravy světelných reklam. Elektroinstalace, montáž a opravy průmyslového osvětlení.

Realizace inteligentních domů - systémy elektroinstalací, topení, rekuperací, klimatizací, zavlažování nebo bazénové technologie - kamerové systémy.

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Opravy a montáž - požární zabezpečovací systémy Elektroinstalace - silnoproudé zařízení.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Řemeslnické práce: - elektroinstalace, revize objektů, domů, hromosvodů, elektrospotřebičů do 1 000V.

Revize: -elektrické instalace (přípojky elektrozařízení objektů domů, bytů) -revizní zprávy ke kolaudaci -přihlášky k odběru el. energie -hromosvodů -pracovních strojů -elektrických spotřebičů (počítače, monitory, tiskárny, adaptéry, kuchyňské spotřebiče, stolní lampy, ventilátory, prodlužovací šňůry) -elektrického nářadí (vrtačka, ...

Hromosvody -montáže nových hromosvodových soustav -opravy a údržba stávajících hromosvodových zařízení -revize (vychozí, periodické, mimořádné) Výškové práce - horolezecká technika Izolatérské práce Klempířské práce.

Elektroinstalační práce na veletrzích a výstavách. Zajišťujeme : Osvětlení stálých expozic výstav Osvětlování veletržních expozic Elektroinstalace na objektech ( rodinné domy, průmyslové objekty ) Provádění revizí elektroinstalací.

Domácí a průmyslové elektroinstalace, instalace bleskosvodů, domácích telefonů, televizních antén a slaboproudých rozvodů.