Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Kačmařík elektro s.r.o. provozuje maloobchod, velkoobchod, prodej včetně montáže, specialista na: -domovní telefony Videx, Urmet, Bticino, Elvox, BPT, Miwi, Tesla -videotelefony Commax, Videx, Urmet, Bticino, Elvox, BPT, Miwi, Tesla -zvonky, tlačítka Grothe ad. -elektrické, elektromotorické a samozamykací zámky BeRa, Abloy, Dorcas, ...

DS STAVBY BRNO s.r.o. poskytuje služby: -výstavba vinných sklepů -stavební výroba -stavby na klíč -rodinné domy -rekonstrukce -průmyslové budovy -projektová činnost, projekce -zdravotně technické instalace -elektromontáže -topenářství.

MARIX, s.r.o. zabezpečuje: Poradenství, projekce, dodávka, montáž, prodej, záruční a pozáruční servis: -měřící a regulační technika -řídící systémy volně programovatelné -měření a regulace (MaR) pro tepelná zařízení, klimatizace, úpravy vod atd. -systémy řízení a regulace tepla -průmyslová regulace, tepelná energetika -regulace ...

Elektromont servis Brno, spol. s r.o. zajišťuje dodávky, montáž a servis elektrických zařízení pro průmysl, energetiku a stavebnictví.

REMO ELEKTRO BRNO s.r.o. provádí montáž, opravu, revize: - vyhrazená elektrická zařízení v prostorech třídy A, B - bez omezení napětí - společné TV antény, analogový i digitální přenos - hromosvody Společnost vyrábí rozvaděče nízkého napětí a projektuje elektrická zařízení, také poskytuje poradenské služby v energetice.

AISECO s.r.o. provádí dodávky, montáž, servis: - klimatizace a chlazení - vzduchotechnika a ventilace budov - solární systémy, tepelná čerpadla Komplexní služby od poradenství, projekční činnosti, dodávek a montáže až po záruční a pozáruční servis.

Elpro profi, s.r.o. se kromě eshopu s led osvětlením zaměřuje na jejich montáž a servis a také Vám rádi poradí v oblasti elektroinstalací, kamerových systémů, zabezpečení, monitoring a příslušenství vozidel.

KD Startup s.r.o. se zaměřuje na vývoj podnikových a bezpečnostních systémů a na instalace slaboproudých systémů.

PBX BOHEMIA s.r.o. jako dodavatel v řešení dodávek: - slaboproudé technologie - elektromontáže - IT technologie - telekomunikační systémy

King Energy s.r.o. se zaměřuje na úsporu energií, slučování odběrných míst a na revize.

Společnost Elgom s.r.o se sídlem v Brně se již více než 18 let zabývá elektromontážemi a bytovými revizemi a také průmyslovými elektrorozvody a montáží hromosvodů. Současně se také zabýváme opravami elektrických zařízení a výrobou plastových rozvaděčů. Disponuje kvalifikovanými elektrikáři, kteří vám ochotně poradí při řešení vaší ...

Ondřej Kolbaba se zaměřuje na elektroinstalační a elektromontážní práce a revize.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Energetické služby POZE s.r.o. se zaměřuje na revize elektrických zařízení, konzultace, kontroly, připojení, elektromontáže a na programování průmyslových počítačů.

Protipožární a zabezpečovací systémy. Revize: -silnoproudých rozvodů -slaboproudých rozvodů -elektrospotřebičů -kontrola provozuschopnosti zařízení EZS a EPS -zhotovení projektové dokumentace slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

Společnost efape s.r.o.se zaměřuje na elektromontážní práce a projekční činnost, poradenství, kalkulace, projekty, montáž systémů a revize.

Dodávka: - projektová dokumentace včetně inženýrské činnosti rozšíření a stavebních úprav kabelových i venkovních sítí NN do 1kV a VN do 35kV.

Montáže: -technologická zařízení -hliníkové konstrukce -fasádní systémy všech typů -ocelové konstrukce -ČOV -věžové vodojemy -uskladňovací a vyhnívací nádrže -technologie pro kalová a plynová hospodářství ČOV -plynojemy -reaktory -vápenné pece a odsíření tepláren.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní a bytové stavby -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen -pokládka všech druhů podlah (PVC, dřevo, lamino, parkety, plovoucí podlaha) -sádrokartonové ...

Služby, práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské - zedník, zednické

Provádíme opravy poruch po městě Brně, jeho okolí a celé jížní Moravě. Servis 24h denně, 7dní v týdnu po celý kalendářní rok. Další naši činností jsou rekonstrukce elektrických rozvodů, realizace nových rozvodů v bytových jednotkách, rodinných domech, bytových domech, kancelářských budovách, hotelech, větších nákupních centrech, kongresových ...