Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Nabízím elektroinstalační práce, nové rozvody vody a odpadů, nové obklady, dlažba, baterie-sprchová, umyvadlová aj. Standardní služby: -demontování stávajícího jádra vč. odvozu -vyzdění jádra z tvárnic, provedení omítek -rozvod vodo a elektro instalací, odpadů -obklady -dlažba v koupelně a WC -zabudování 3 kusů ocelových zárubní -WC s ...

Elektromontážní práce: - kompletní elektroinstalace se zaměřením na zabezpečovací systémy - montáž požární a kamerové systémy na soukromé i firemní objekty - instalace strukturované i optické kabeláže - montáže silnoproudých instalací.

Projekce - elektroinstalace Projekce - ústřední vytápění - plynoinstalace Inženýrská činnost Projekce - obytné a občanské stavby.

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

Elektromontáže, elektroinstalační práce. Rozvody a revize elektrických zařízení. Montáže a opravy: - hromosvody - rozvaděče elektronických zabezpečovacích systémů EZS a elektronických požární signalizace.

Elektromontáže, montáže, opravy. - energetická zařízení - solární kolektory, sluneční kolektory. Revize energetických strojů.

Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalační práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS. Drobné stavební práce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Zabezpečovací systémy Počítačové sítě Datové sítě.

Zabezpečení majetku a osob Projekce - elektroinstalace, Montáž a revize, elektroinstalace.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Elektromontážní a elektroinstalační práce, montáže a rekonstrukce, drobné opravy a výměny elektrických spotřebičů, revize, hromosvody, domácí telefony.

Provádíme montáže, opravy, revize a zkoušky výtahů. Zabýváme se projektováním elektrických zařízení. Nabízíme zdvíhací zařízení.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektromontáže.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Elektroinstalace, mateční spínací hodiny, podružné hodiny, autonomní hodiny, sportovní časomíra.

Projektové práce - obor elektroinstalace - elektroinstalační práce Revize - hromosvody.

Elektronistalace, elektroinstalační práce: - nové i rekonstrukce - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a hromosvodů.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - projektování elektrických zařízení.