Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce. Montáž a revize: - hromosvody.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Montáž, opravy a revize: - elektrozařízení.

Stavební firma: - údržba bytového a nebytového fondu - voda, topení, plyn, elektro - opravy chodníků - výstavba chodníků a parkovišť - revitalizace, zateplování. Program Zelená úsporám.

Elektro - projekce, dodávka, montáž, revize. Výroba - elektrické rozvaděče. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační (slabo i silnoproud). Komplexní dodávka a montáž - měřící a řídící technika.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Rekonstrukce domů a bytů. Výstavba domů. Práce: - zednické - instalatérské - malířské - elektroinstalační - zemní. Oblast působení - Ostrava, Bohumín, Karviná, Frýdek, Orlová, Dětmarovice.

Revize elektrických zařízení. Elektroinstalační práce. Montáž, demontáž: - hromosvody - přípojky.

Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Montáž, instalace, oprava, servis: -elektroinstalace -hromosvody. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské (elektrikář).

Elektromontážní práce. Projekce elektro. Dodávky, prodej: - elektromateriál - komponenty pro venkovní osvětlení. Realizace stavebních a průmyslových elektroinstalací.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Návrhy a realizace interiérů: - kuchyňské linky - atypický nábytek - elektroinstalace.

Elektroinstalace. Elektronické, elektrotechnické systémy. Instalace kamerového systému.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje - dorozumívací technika. Elektromontážní práce, revize.

Revize elektroinstalací. Elektroinstalace. Elektro revize hromosvodů. Revize elektro nářadí, spotřebičů, svářeček. Montáž přípojek nn., chráničů, přepěťových ochran.

Zateplování rodinných domů. Montáž sádrokartonu. Elektroinstalace. Základové desky domů.