Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektromontážní a elektroinstalační práce: - hromosvody. Smluvní partner ČEZ, Servis, oprava, revize: - elektro.

Elektroinstalační práce. Montáž, revize: - hromosvody. Výškové práce.

Projekce, montáž, oprava, revize: - elektro, elektrická zařízení (slaboproud, vysoké a nízké napětí, NN, VN). Hromosvody, EPS, EZS.

Elektro instalace. Elektro revize. Elektromontážní, elektroinstalační práce. Montáž: - antény a satelity - distribuce DIGI TV a UPC - elektronické zabezpečovací systémy (EZS), možnost připojení na pult centrální ochrany (PCO) - kamerové a topné systémy - osvětlení. Stavba PC, počítačové sestavy.

Projekce: - elektro. Práce: - elektroinstalační.

Projekce, projekční práce: - elektro - měřící, ovládací a regulační obvody technologických zařízení - elektroinstalace objektů - sdělovací, telefonní rozvody.

Projekce, inženýrská činnost, montáž: - elektro.

Revize: - elektrické zařízení - stroje - nářadí - spotřebiče - hromosvody.

Výškové práce horolezeckou technikou. Elektroinstalace silnoproud, slaboproud. Montáže: - hromosvody - bezpečné přechody pro chodce s LED blikajícím osvětlením, LED semafory - zvonkové systémy.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Elektromontážní práce, venkovní i vnitřní elektro rozvody v bytové, nebytové i průmyslové výstavbě. Elektroinstalační práce, elektrikář.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační - elektrikářské, elektrikář.

Elektromontážní, elektroinstalační práce.

Stavební práce: - zateplování - rekonstrukce balkónů a lodžií, bytových jader - montáž sádrokartonu, garážových vrat - výměna oken a dveří - elektroistalační, topenářské, vodoinstalatérské práce.

Montáž, opravy a revize: - elektro zařízení (elektrická zařízení). Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace. Montáž, opravy, servis, revize: - elektro - elektrická zařízení. Řemeslnické práce: - elektrikářské, elektroinstalační - elektromontážní.

Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení - hromosvody. Řemeslnické práce: - elektrikářské, elektroinstalační - elektromontážní.

Elektroinstalační práce. Montáž, revize, projekce: - elektro - hromosvody.

Práce: - výškové - stavební - elektromontážní, elektroinstalační.

Montáž, instalace, revize, oprava, servis: - elektroinstalace - osvětlení, zvonky. Řemeslnické práce: - elektroinstalatérské, elektrikář. Revize: - elektro - stroje a zařízení - hromosvody - ruční nářadí. Kompletní rekonstrukce: - elektrozařízení - rozvody v bytových i nebytových objektech - panelové domy včetně ...

Elektrické zařízení: - revize - montáž.