Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontáže. Elektroinstalace. Práce, montáž, údržba, servis: - elektrické zařízení. Řemeslnické práce: - elektroinstalační, elektrikářské.

Služby: - elektroinstalace.

Výroba, revize: - rozvaděče.

Elektroinstalace. Revize.

Montáže, elektromontáže, opravy, revize, služby: - bytové, domovní elektroinstalace - domovní přístupové systémy - vratníky, zvonková tabla, domovní telefony - zabezpečovací technika (EZS - elektronické zabezpečovací systémy) - hromosvody - zpracování cenových nabídek a rozpočtů. Revize: - elektrické ruční nářadí a ...

Elektroinstalační práce: - elektrikář.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Stavby na klíč. Kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů ( byt. jádra, koupelny, kuchyňské linky, vody-topení-plynu, elektřiny). Výměna: - okna - dveře. Pokládání podlah.

Dodávka, montáž: - ústřední vytápění - plynoinstalace - zdravotechnika - elektroinstalace - rozvody vody. Topenář, instalatér.

Půjčovna, pronájem: - montážní a pracovní plošiny (v průmyslových zónách a městech, při výstavbě a správě dálnic a dalších komunikací). Výstavba, rekonstrukce, oprava, servis, údržba, revize: - veřejné, venkovní a průmyslové osvětlení. Instalace elektro. Elektromontážní práce: - výstavba, oprava, údržba (kabelové rozvody, bezdrátový ...

Stavební firma: - revitalizace objektů, zateplování - dodávka, výměna - plastová okna - generální dodavatel staveb - pozemní stavby - průmyslové haly - elektroinstalace.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektroinstalace - elektrické topení - hromosvody.

Elktromontážní a elektroinstalační práce. Tepelná, zvuková izolace.

Montáž, revize, oprava, projekce: - hromosvody.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Řemeslo: - elektrikář. Prodej: - elektrosoučástky.

Stavební a obchodní firma: - kompletní dodávky staveb - stavby na klíč, novostavby - bytové a rodinné domy - haly - altány, zahradní domky - garáže - penziony, restaurace, hotely - rekonstrukce objektů - půdní vestavby - sádrokartony - ocelové konstrukce - elektroinstalace - vodoinstalace - zámečnické práce. Bufet U ...

Projektování a revize elektro.

Elektromontážní práce: - silnoproudé i slaboproudé všeho druhu - revize: - elektrická zařízení - nízké napětí - hromosvody.

Elektromontáže. Výroba: - rozvaděče.

Řemeslo: - elektrikář. Montáž, revize, zkoušky: - elektrické zařízení.

Elektroinstalační práce. Montáž: - domovní zvonky.

Elektroinstalace: - silnoproud i slaboproud - bytové rozvody - rodinné domy - domácí telefony - výměna bytových a elektroměrových rozvaděčů - hromosvody - sklady - průmyslové haly. Revize elektro. Rozvody antén. Projektová dokumentace elektro. Rozpočty a konzultace zdarma.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Elektro revize.

Projekce, revize: - elektro. Práce: - elektroinstalační, elektrikářské - montáž přístrojů regulace a měření. Výroba: - hliníkové lávky.