Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Služby: -projekce elektroinstalací. -elektroprojekce.

Práce: -elektroinstalační. -montáž bleskosvodů. -instalace zabezpečovací techniky.

Činnost: - elektroinstalace, elektromontáže - montáž zabezpečovací a kamerové systémy - montáž telefony - revize elektro

Montáž a oprava elektrických zařízení, instalace hromosvodů, elektroinstalace.

Elektro montážní práce silnoproudých a slaboproudých rozvodů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Elektroinstalatérské práce: - elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů a bytů - pokládka el. podlahového vytápění pod dlažby a plovoucí podlahy - průmyslové elektroinstalace - výměny rozvaděčů v bytech - sádrokartonové stropy, příčky - minerální kazetové stropy.

Zhotovení: - kompletní projektová dokumentace stavby. Instalace, rekonstrukce a montáž: - domovní, průmyslové plynovody a vodovodní sítě - plynoinstalace, plynofikace - vodoinstalace - vzduchotechnické zařízení - vzduchotechnika - solární systémy.

Rekonstrukce: - průmyslových, občanských, zemědělských a bytových staveb. Stavební práce: - voda, plyn, elektro - malíř, natěrač.

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Elektromontáže. Instalace televizních a satelitních antén a rozvodů. Rekonstrukce STA v bytových a panelových domech přechod na pozemní digitální vysílání. Elektroinstalace a drobné elektropráce.

Veškeré stavební práce: - rekonstrukce staveb všeho druhu - novostavby, fasády, stavby na klíč, izolac, střechy - stavební projekce. Elektroinstalační práce: - elektromontáže třídy A, B do 1000V, slaboproudé montáže - montáže hromosvodů včetně revizí revizních.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Provádíme veškeré elektromontáže a leketroinstalace. Montáže zvonkových tabel a domovních telefonů. Oprava vypínače i zásuvky. Rekonstrukce elektroinstalace i novostavby.

Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Provádí: - elektroinstalace - poruchová služba - komplexní činnost v oboru elektro - montáž hromosvodů.

Elektromontážní práce : - opravy, údržba a rekonstrukce elektroinstalací - montáž ekologického elektrického topení - rozvody TV - počítačové sítě - montáž, opravy a údržba hromosvodů - přípojky NN

Elektroinstalace a elektromontáže. Montáže, opravy, údržba, revize: - elektrická zařízení do 1000V.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace - měření, regulace - bezpečnostní a kamerové systémy - telekomunikace - datové sítě.

Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.

Prodej: - elektromateriál. Velkoobchod, maloobchod. Elektromontážní činnost, revize.