Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontáže, servis, revize: - silnoproudé rozvody - kabelové rozvody TV - rozvody datových sítí. Montáž, servis: - vratová technika.

Práce: -elektromontáže do 1000V. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -domácí telefony, videotelefony -hromosvody.

Elektroinstalační práce: - elektroinstalace - práce na zařízeních do 1000V.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Elektromontáže, elektroinstalace. Revize, projekce elektro.

Provádění staveb, rekonstrukce, malby, nátěry, podlahy, elektro, voda, topení, plyn, dlažby, obklady, zateplování

Elektroinstalace rodinných domů, bytů a drobných provozoven, dodání a montáž systému centrálního vysávání, dodání a montáž EZS systému.

Servis a montáž: - plynové kotle - automatické kotle - tepelná čerpadla - regulace SIEMENS - elektroinstalace NN.

Výroba instalace a opravy: - elektronická zařízení - elektronické stroje a přístroje. Výroba, opravy a montáž: - měřidla. Elektromontáže NN. Dodávky a prodej elektromateriálu.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Elektromontáže a elektroinstalace v občanské i průmyslové výstavbě do 1000 V. Oprava, servis, rekonstrukce: - eletkroinstalace.

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

Výstavba: - kogenerační jednotky. Výroba: - elektrická energie - teplo.

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Revize elektro, instalace elektro do 1000 V

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Revize: - elektro - elektroinstalační práce. Servis: - hromosvody.

Elektroinstalace, elektromontáže, komplexní dodávky staveb.

Služby, práce, servis: - elektromontáže, elektroinstalace budov - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové, přístupové a docházkové systémy - měření a regulace kotelen a malých objektů.

Revize: -elektrická zařízení -hromosvody.

Projekce: - elektro. Výroba: - elektrorozvaděče. Elektroinstalace a kontrolní měření.