Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů

Projekt, montáž, oprava: -elektroinstalace v domech a bytech -elektromontáže v průmyslových objektech. Práce: -strukturované kabeláže pro PC -EPS-elektronická požární signalizace -EZS-elektronická zabezpečovací signalizace -měření a regulace -montáž hromosvodů.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej: - elektroinstalační materiál. Montáž a revize elektrických zařízení.

Elektromontážní práce: - veškeré bytové a průmyslové el.instalace do 1000 V. - montáže hromosvodů. - montáže el.vytápění. - montáž rozvaděčů. - montáž rozvodů STA. - rozvody domácich telefonů. - zajištění revizí elektro. Prodej, instalace, servis: - satelitní technika. Dodávka, montáž: - pohony pro automatické ovládání vrat a ...

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Realizace průmyslových elektroinstalací: - návrhy automatizace - regulace - měření - výroba rozvaděčů, automatizace - projektování elektrických zařízení.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - revize

Elektromontážní práce: - elektroinstalace a elektromontáže, projekce a revize v bytové výstavbě. Montujeme přijímací zařízení pro digitální vysílání. Služby: - elektroinstalační práce - revize -projekci elektroinstalací - montáž fotovoltaických prvků - přípojky v sítích nn - kabelové i satelitní rozvody -datové a ...

Služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží: - průmyslové i obytné zóny - hromosvody - měřemí a regulace - osvětlovací, telekomunikační, tepelná technika - revize - elektroprojekce - kamerové systémy.

PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Správa, údržba, servis, opravy: - veřejné osvětlení - nasvětlování budov, vánoční osvětlení. Elektromontáže. Montážní plošiny.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Montáž, opravy, revize: - hromosvody.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Zajištění elektroinstalačních prací. Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Elektromontážní práce