Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalace. Elektromontážní práce a kompletační činnost v bytové, občanské, průmyslové a administrativní výstavbě. Elektro revize: - při kolaudaci - hromosvody - elektrospotřebiče - osvětlení. Servis, opravy elektroinstalace a elektrických zařízení. Výroba, prodej silnoproudých a slaboproudých rozvaděčů.

Elektroinstalace. Revize elektro. Havarijní služba. Domácí telefony. Osvětlení.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Montáž, opravy, revize, údržba: -elektroinstalace -elektromontáže -elektrická zařízení -elektrické topení -podlahové vytápění -regulace topení -hromosvody.

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -zabezpečovací zařízení pro průmyslové a domácí objekty -elektroinstalace -domácí a pobočkové telefonní ústředny -kabeláže počítačových sítí -společné televizní antény. -komplexní elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkého napětí. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -montáže a revize el. zařízení a romosvodů tř. A, B -výškové práce bez lešení -prodej elektorinstalačního materiálu.

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Velkoobchodní sklad, prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Montáže: -osvětlení -bazénové technologie -regulace ohřevu a filtrace.

Elektroinstalace, elektromontáže: -silnoproud -slaboproud -zabezpečovací systémy. Výroba: -rozváděčů NN do 1000V.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Společnost EDTS ENGINEERING, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá vytvářením rozsáhlých projektů s aplikací elektrických pohonů, PLC, PC a implementací software při výrobě nových nebo rekonstruovaných strojů a technologických zařízení. Nabízíme komplexní služby od návrhu, přes vývoj, projekci a výrobu až po montáž, včetně servisu systémů ...

Elektromontáže, revize: -elektroinstalací bytových a průmyslových -kabelové rozvody -veřejného osvětlení -hromosvodů -PC sítí -zabezpečovacích a protipožárních sítí -kamerové systémy -televizní a satelitní systémy.

Silnoproudé, slaboproudé elektromontáže. Elektro engineering. -elektromontáže -počítačové sítě -kamerové systémy -zabezpečovací sytémy.

Elektroinstalace v rodinných a panelových domech a nebytových prostorách: - revize - veřejné rozvody elektroinstalace. Montáže: - hromosvody.

Hlavní náplní naší firmy jsou revize vyhrazených elektrických zařízení, poradenství a konzultační činnost v této oblasti. Revize, služby, poradenství: - elektrická zařízení v domácnostech - elektrická zařízení v průmyslu - hromosvody - stroje - elektrické spotřebiče - elektrické ruční nářadí. Další nedílnou součástí je program ...

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Elektrorozvody rodinných domů, bytových jednotek, malých a středních firem. Elektrorevize, hromosvody. Opravy mobilních telefonů a notebooků. Montáž, instalace a nastavení satelitů

Stanislav Dráňa provádí elektroinstalační, vodoinstalační i sádrokartonářské práce. Realizuji také drobné stavební práce včetně zdění, montáže obkladů a dlažeb.

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Stavební činnost: - bytová výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - montáž tepelných čerpadel Elektroinstalace (fotovoltaické systémy, elektrárny).

Prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.