Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Revizní technik elektro: E1A pro zařízení bez omezení napětí v prostorách bez nebezpečí výbuchu a hromosvody E1B pro zařízení bez omezení napětí v prostorách s nebezpečím výbuchu a hromosvody Autorizovaný technik kategorie TT00 - Technologická zařízení staveb

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Provádíme elektromontážní práce ve všech oborech: - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Veřejné osvětlení - Slaboproudé rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Inteligentní domy.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Firma Páleníček provádí zemní, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inženýrské sítě od projektu po realizace. Také zajistí kompletní dodávky čerpadel a vodáren, studnařství zajišťuje studnařské práce včetně hydrogeologické dokumentace, stavebního projektu. Zaměřujeme se na ražené, vrtané studny od A-Z, kopané studny. Vodu i studnu ...

Elektroinstalace. Alarmy, kamerové systémy. Instalatérské a topenářské práce. Malířské a natěračské práce.

Práce: -revize, revizní -elektromontáže, elektroinstalace -slaboproud -silnoproud -revize: -elektrická zařízení i nářadí -hromosvody -měřicí a regulační technika -montáže, instalace: -zabezpečovací a monitorovací technika -GPS -ozvučení -NONSTOP servis při haváriích.

Služby v oblasti slaboproudu: - zabezpečení budov a majetku. Elektroinstalace pro váš dům. Instalace, montáže: - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy do budov - videotelefony - PC a sítě.

Elektromontáže - průmyslové elektroinstalace rodinných domů, kanceláří. Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis vybavení velkokuchyní. Gastro vybavení - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBA HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Prodej profesionální uklidové chemie Autotech do gastro provozoven.

Výroba, montáž podskupin pro automobilový průmysl: -tlakové omývače světlometů osobních automobilů -držáky uhlíků pro malé elektromotory v automobilech (pro střešní okna, el.zavírání oken, nastavování sedadel -zadní plastové stěrače pro osobní automobily -elektromontáže, elektromontážní práce -osazování desek plošných ...

Kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -byty a nebytové prostory. Práce: -zednické -obkladačské. Instalace: -elektro a vodoinstalace.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Společnost ELMIS CZ, s.r.o. nabízí kompletní elektroinstalační práce a dodávky silnoproudu i slaboproudu. Zaměřujeme se na realizace elektroinstalací převážně pro obchodní centra, výrobní haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme také servisní práce v oboru elektro, záruční i pozáruční servis a zajišťujeme i revize. Dále se zabýváme výrobou a ...

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Výroba, instalace, opravy: -elektrických strojů a přístrojů -elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáže, servis, projekční a revizní činnost v oblasti: -průmyslových rozvodů -slaboproudu a silnoproudu -inteligentních systémů řízení budov -měření a regulace.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Firma ELPAS mont, s.r.o., která sídlí v Kroměříži, se zabývá montáží domovních a bytových elektroinstalací. Zajišťujeme také prodej a instalaci infratopení PION. Mimo jiné také instalujeme zabezpečovací, kamerové a počítačové systémy. Působíme zejména v okolí Kroměříže a Přerova, ovšem zpracujeme i zakázky z oblasti Olomouce, Prostějova, Zlína, ...