Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Služby: -geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemků -projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství -výkon funkce TDI a koordinátora BOZP na stavbách.

Tepelná technika Topení-plyn-sanita-solární systémy Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: -podlahové topení -suchý systém podlahového vytápění -rekuperace -nádrže, kotle na LTO -plynové kotle, kotle na tuhá (pevná) paliva -radiátory, koupelnová tělesa -armatury, termostatické ventily a hlavice -solární systémy -tepelná ...

Kamenictví - přebrušování teracových pomníků - opravy, rovnání, chemické čištění pomníků prodej a montáž - pomníky z přírodního kamene a teraca Sekání, pískování, zlacení a stříbření nápisů - hrobnické služby výkopy hrobů, exhumace, uložení uren, rozptyly na louku prodej a montáž - veškeré doplňky

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Ekologické stavby a dřevostavby. Služby: -tesařství -dřevostavby -ekostavby -stavby s využitím alternativních metod -rekonstrukce památkových objektů -krovy na kostelech, ostatních stavbách -rámové konstrukce. Dřevostavby zateplené slámou.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Voda, topení, plyn: -dodávka, montáž -poradenství -podlahové vytápění -ohřívače vody TATRAMAT, DZD Dražice -topná tělesa Koradů, RADIK, NEIRA. Prodej: -odpadní systém KGaHT do průměru 160mm -topenářský materiál HEIMEIZER, DAKON, VAILLANT -plastové výrobky Marley -plastové stropní kazety -omyvatelné, odolné proti vodě a ...

Geodetická kancelář. Služby: -geodetické -kartografické.

Nabízíme prodej a odbornou montáž veškerých podlahových krytin - pvc, Marmoleum, plovoucí podlahy dřevěné, laminátové, korkové, masivní prkna, parkety, koberce, renovace, stěrky, laky, lišty. Poradenství. Dojedeme a zaměříme - ZDARMA. Výhodné ceny. Výprodej zbytků.

Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.

Montáž suchých staveb - sádrokartonových a minerálních podhledů, příček, předsazených stěn včetně dodávky materiálů. Rekonstrukce podkroví, půdní vestavby včetně uložení tepelných izolací a parozábran, zhotovíme nové podlahy, zajistíme osazení půdních prostor okny. Pracujeme s materiály předních výrobců - Knauf, Rigips, Isover, Thermolan, ...

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Kamenosochařství. Naše firma se zabývá zpracováním přírodního kamene - žula, mramor, pískovec. Vyrábíme a prodáváme všechny druhy pomníků, kuchyňské pracovní a koupelnové desky, vnitřní a venkovní parapety, obložení krbů. Provádíme ruční kamenické a sochařské práce. Renovace kamene, opravy pomníků, památníků, schodů, ostění a venkovních ...

Plynoservis: -servis a revize plynových kotlů a hořáků -pořádání kvalifikační kurzy montérů, revizních techniků a topičů.

Služby: -instalatérské práce.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.