Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výstavba, práce: - sruby - tesařské - pokrývačské - klempířské

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Práce: -rekonstrukce bytových jader, podkroví a půdních vestaveb -rekonstrukce koupelen -zednické a obkladačské práce

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Výškové práce montážní plošinou do 13-ti metrů.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.

Činnost, práce: - zednické, zednictví - stavba rodinné domy, garáže - rekonstrukce - bytová jádra - betonářské práce - obklady, dlažby

Natěračské práce. Malířské práce. Plynoinstalační práce (komletní dodávka zdravotních instalací) Topenářské práce (komletní dodávka zdravotních instalací) Zateplování budov. Projekční činnost. Sádrokartonářské práce. Podlahařské práce. Stavební firma: - komletní výstavba rodinných domůrekonstrukce - stavby - ...

Kompletní zemní práce: -odbahňování rybníků -terénní úpravy a skrývky -čištění stok a vodních toků -výstavba venkovních vodovodů, kanalizací -práce v málo přístupných terénech.

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Zemní práce-odbahňování rybníků, čištění stok a lesních linek, základové desky o pod. výroba palivového dřeva

Výroba, služby: - zpracování starého dřeva - třívrstvé panely - obklady - dveře - stoly

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče Služby: - elektroinstalační práce - revize

Stavební firma: -rekonstrukce, novostavby -elektro a voda a topení -solární a energetické systémy -montáže garážová vrata

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Služby: -projektování dopravních staveb -inženýrská činnost v oboru dopravních staveb -zajištění realizace dopravních staveb -geodetické práce.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - zateplení budov

Elektroinstalační práce, montáže, revize. Montáž a revize hromosvodů.

Stavba, výstavba: -bytové stavby -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -izolační práce