Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Stavební firma - realizace staveb - výstavba rodinných domů, průmyslových staveb - rekonstrukce budov - zateplování objektů - montáž keramických obkladů a dlažeb.

Veškeré zednické práce - izolace, přestavby a rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce

Stavební firma. Práce: -zednické -zateplení objektů -obkladačské -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a koupelen -stavby na klíč -rozvody vody, kanalizace-vodoinstalace -montáž a dodávka zařizovacích předmětů -elektroinstalační práce -revize elektro -hromosvody -dodávka a montáž ...

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Stavby: -rodinné domy - i projekce -rekonstrukce -obnova a zateplení fasád.

Středisko Jindřichův Hradec. Stavby-stavební práce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -inženýrské sítě -zemní práce.

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Řemesla, služby - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topa Montáž - kotle, radiátory - bojlery - potrubí - vany, sprchové kouty

Geodetická firma: -geodetické práce -měřičské práce.

Služby: -správa počítačových sítí. -správa v oblasti IT. Práce: -výkopové. -zemní.

Rámařství: -rámování obrazů. -obrazové lišty. Sklenářské práce, zasklívání: -lodžie. -terasy. -zimní zahrady. Výroba: -hliníkové pergoly.

Prodej, servis, montáže: -místní rozhlasy, veřejné osvětlení -elektronické zabezpečovací zařízení -kamerové systémy -audio, video, antény, satelity -hudební a ozvučovací technika Soudní znalec: -ekonomika, ceny a odhady elektroniky

Dodávka a montáž: -bezpečnostní zámky, bezpečnostní a protipožární dveře, interiérové dveře, obložkové zárubně, čalounění dveří, otvírání dveří čipem, elektroinstalace.

Malířství-natěračství. Práce: -malířské -natěračské.

Elektroinstalace a revize elektrických zařízení.

Řemesla, služby - umělecké kovářství a zámečnictví - puškařství Výroba, opravy - palné zbraně

Řemesla, služby - výkopové práce včetně pokládky potrubí a dopravy materiálu - bourací práce ( hydraulickým kladivem) - pokládka venkovní zámkové dlažby - základy a základové desky pro - úpravy a rovnání terénu Možnost pronájmu strojů s obsluhou: -traktorbagr CASE -kolový bagr POCLAIN -bourací kladivo -avia kontainer -avia ...

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Řemesla, služby, opavy, servis - topenářské práce Montáž - tepelná čerpadla

Řemesla, služby - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce

Stavební práce: -zateplení fasád. -malířské. -obkladačské.