Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -zednictví -zednické -rekonstrukce.

Nabízíme zednické, obkladačské práce, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplování budov a montáže sádrokartonů.

Obkladačské a zednické práce: -rekonstrukce -vyzdívání bytová koupelnová jádra -možnost při spolupráci kompletní rekonstrukce včetne vodo-topo-plyn -elektřina -zajištění služeb.

Zednické a sádrokartonářské práce, fasády, obklady.

Kominictví: -vložkování komínů -revize a kolaudace komínů -frézování komínů.

Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce a zateplování půdních staveb.

Truhlářství, tesařství -truhlářské práce -tesařské práce

Provádíme kompletní rekonstrukci střechy, pokrývačské, tesařské a klempířské práce, včetně nátěrů střešních krytin pro rodinné domy, komerční a památkové stavby.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče. Práce: - elektroinstalční - revize elektro.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Provádíme výmalby interiérů a dekorativní malby. Lakýrnické práce Bezúklidové malování.

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.

Truhlářské práce Výroba kuchyňského nábytku, koupelnového nábytku, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů: -pro soukromý i veřejný sektor -provádění obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitní výstavby rodinných domů, -stavby na klíč -rekonstrukce -zateplovací a bourací práce, apod.

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Provádíme zámečnické práce, sváření a renovace dílů.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...