Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - elektromontážní, elektroinstalace.

O společnosti ALMARK je česká společnost poskytující dodavatelská řešení pro firmy působící ve stavebním průmyslu a v oblasti svářečských a zámečnických prací. Účel společnosti Účelem společnosti ALMARK je pomáhat firmám úspěšně dokončit projekty, šetřit jejich čas a přinášet radost z práce. To uskutečňujeme prostřednictvím uceleného ...

Malířství. Malířské a natěračské práce: - novostavby - průmyslové objekty - nátěry střech - nátěry fasád - tapetování. Městečko 661 Ždánice 696 32

Pokrývačství. Klempířství. Tesařství. Montáž střešních oken. Izolace a hydroizolace.

Tesařství. Tesařské práce: - krovy - altány - pergoly - garáže - zahradní chatky.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Činnosti: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - střechy - interiéry.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce koupelen.

Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Měření radonu. Stanovení radonového indexu pozemku. Inženýrskogeologický průzkum. Hydrogeologický průzkum.

Geodetické práce - geometrické plány - vytyčení stavebních objektů - zaměření skutečného provedení stavby.

Dlaždické práce - pokládání dlažby, obrubníků.

Zednictví - zednické, zateplovací a obkladačské práce.

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářské práce. Výroba: -podlahy -podhledy -schody -obložkové zárubně -pergoly -obklady -zahradní domky a altány -plotové výplně

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: -měření a regulace technologických celků -průmyslové a domovní elektroinstalace -montáž a opravy kabelových vedení (NN, VN) -výroba rozvaděčů -výchozí a periodické elektrorevize -vypracování projektové dokumentace.

Služby: -speciální práce v oblasti průzkumu, těžby a využívání zemního plynu, ropy a termálních vod -Inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum -speciální práce ve velkých hloubkách 500m a více, při vysokém tlaku a vysoké teplotě, speciální vybavení : -karotáž -perforace -cementace -testerování -intenzifikace ...