Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířské a natěračské práce.

Instalatérské a topenářské práce Plyno-instalace Čištění odpadů. Zednické práce.

Stavební práce. Střechy a fasády na klíč. Realizace interiérů.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Kovářství a zámečnictví. Výroba kování, kované ploty, mříže, brány, zábradlí, stojany i ozdoby na dveře, vrata.

Truhlářství, zakázková dřevovýroba: -okna, dveře, schodiště, vrata, prosklené stěny -prahy, parapety, konzole, obklady stěn, kazetové stropy, dřevěné podlahy, ploty a veškeré vybavení interierů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty. Izolatérské práce - zateplování budovy, tvorba fasády. Drobné stavební opravy, úpravy okolo domů: - terasy - chodníky - příjezdové cesty - ploty. Pronájem, půjčovna: - HAKI lešení. Výroba, prodej: - polystyrénové drtě, polystyrénová drť.

Jeřábnické práce: - autojeřáby - Tatra 815 AD 20T, V3S AD 080 Praga. Manipulační práce: - tatra 815, AVIA A30 sklápěč kontejner - bagry - Traktorbagr JCB, UNC . Nákladní autodoprava: - dovoz stavebního materiálu - odvoz odpadů, stavební suti, zeminy, dřeva, listí, trávy. Zemní práce: - výkopové a zahrnovací práce - výkopy ...

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Malířství, malířské práce, malby interiérů. Natěračství, natěračské práce, nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Truhlářství. Výroba: - zateplené psí boudy - dřevěné voliéry - ptačí klece, klece pro ptactvo - klece pro hlodavce - králíkárny - dvoukotcové, tříkotcové, čtyřkotcové, šestikotcové a vícekotcové.

Stolař, truhlář. Zakázková výroba kuchyní, nábytku, pokojů, dětských pokojů, vestavěných skříní, TV stěn, stolů a postelí na míru.

Zámečnické práce.

Provádíme malířské a tapetářské práce, dekorativní úpravy stěn, jako jsou benátské štuky, lazury, patiny, strukturální omítky, imitace kamene a kovů, zateplování, povrchové úpravy a nátěry fasád, montáž sádrokartonů a minerálních podhledů.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kuchyní, nábytku. Pokládka podlah.

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej nábytku a bytových doplňků, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů. Výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků. Nábytek pro zařízení restaurací, venkovního posezení, vinných sklepů, kanceláří, prodejen, ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Pokrývačství, tesařství. Montáž dřevostaveb, krovů a dřevěných konstrukcí.

Klempířské práce, izolační a hydroizolační práce.

Tesařství, tesařské práce, výroba: -dřevovýroba -montáž na zakázku, na míru -zahradní domky, domek -pergoly, altány, různé přístřešky, přístřešek. -dřevěné, hoblované konstukce. Nejedná se o sériovou výrobu.Každá naše konstrukce je naprostý originál.