Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnictvví a umělecké kovářství -zámečnické a kovářské práce. -umělecko - řemeslné zpracování kovů -zakázková výroba -ploty, brány, mříže -zahradní nábytek a doplňky.

Prodej: -vodoinstalační materiál -sanitární keramika -vodo-topo. Provádíme veškeré vodoinstalatérské práce, drobné zednické, obkladačské a elektrikářské práce. Drobné domácí práce: -montáž a sestavení nábytku, obývacích stěn, ložnic a šatních skříní -drobné broušení, malování, natírání a lakování -montáže kuchyňského a kancelářského ...

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáž hromosvodů.

Práce: -výškové -horolezecké. Montážní a nátěrové práce prováděné z lana.

Stavební firma. Výstavba, rekonstukce - občanské stavby - průmyslvé stavby - rodinné domy na klíč - domy, byty - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplení fasád - vodoinstalatérské a topenářské práce - elektroinstalační a elektromontážní práce. Koupelnové studio. Půjčovna: - lešení.

Střechy Krist. Pokrývačství, tesařství, klempířství. Izolační práce. Natěračské práce.

Pokrývačství. Izolační práce, zateplování.

Kamenictví. Návrh, výroba, prodej a montáž: -náhrobní desky, hřbitovní pomníky -urny, urna -kuchyňské žulové desky -parapety -schody a dlažba -obklady. Velký výběr žuly (žula), mramorů.

Výroba, Služby: -elektroinstalace -průmyslové, komerční stavby, administrativní budovy. Dodávka a montáž: -zařízení vysokého napětí - přípojky VN, kioskové trafostanice, VN rozvaděče, transformátory... -zařízení nízkého napětí - NN rozvaděče, kabely, osvětlení, náhradní zdroje energie, hromosvody... -slaboproudého systému - systémy ...

Studio Dekor. Kompletní řešení interiérů a exteriérů, malířské - malování, natěračské -natírat, lakýrnické - lakování, interiérové, tapetářské, dekorační práce, dekorace. -práce provádíme od běžných malířských a natěračských prací až po speciální dekorování staroitalskými technikami, štukovou výzdobou, tapetování běžnými tapetami i ...

Veškeré stavební práce, rekonstrukce: -pokládka obkladů všech formátů, dlažeb, přírodního kamene, plovoucích laminátových, dřevěných podlah, parket, PVC -dodání a montáž obložkových dveří -kompletní renovace parket. -dodávka vodo, topo, plyn vč. montáže Naše firma vám poradí a zrealizuje vše co váš domov potřebuje.

Práce: - hydroizolace - protiradonové izolace - sanace betonu.

Prodejna: -podlahy vinylové, laminátové PVC -bezpečností dveře, výhradní prodejce bezpečnostní dveře HT DVEŘE včetně zaměření a montáže -interiérové dveře -vchodové dveře, exteriérové dveře včetně příslušenství Práce, montáž: -rekonstrukce koupelny, nová koupelna na klíč -podlahářství, truhlářství -renovace parket.

Specializujeme se na pokládky podlahových krytin a montáž interiérových dveří. Vinylové podlahy, lino, PVC, dřevěné, laminátové podlahy, koberce a doplňky.

Činnost: - stavební práce - zateplování fasád - foukaná minerální vata - otvorové výplně - rekonstrukce domů.

již jako s.r.o. - Podlahy Kyjov s.r.o. Podlahářství, profi podlahy, prodej, renovace, montáž: -plovoucí podlahy -parkety -palubky -dveře -žaluzie doplňky. Kvalitní profesionální práce. Fa. adresa: Jahoda a Šalša, 696 49 Žádovice 26

Dodavatel zimních zahrad, plastových oken a dveří. -zasklívání lodžií a balkonů (lodžie, balkon) -posuvné systémy -vnitřní prosklené stěny -prosklené fasády -plastová okna a dveře -automatické dveře.

Střecha od A až po Z. Výroba střešní konstrukce, příhradové vazníky -instalace vazníků střechy -tesařské práce -pokrývačské práce. Naše služby zajišťujeme po celé ČR.

Velkoobchod, velkosklad, prodej: -barev (barvy) a laky -PRIMALEX PROCOLOR -míchání barev na počkání -tónování fasádní, interiérové barvy, -zateplovací systémy -omítky -speciální nářadí-STORCH, KANA -polystyrénové obklady-bílé dýhované, plastové -dekorační štukatérské lišty -tapety-300 druhů, samolepící ...

Výroba, montáž, zámečnická práce: -plastové ploty -kovové ploty -brány a branky -garážová vrata -zábradlí -zámečnické práce -podbití říms.

Podlahářství, profi podlahy, prodej, renovace, montáž. Vzorková prodejna v Kyjově. Dodávky podlah a příslušenství. Renovace a odborná montáž všech druhů podlah. Pokládka koberce. Plovoucí podlahy. PVC, lino, vinyl, dřevná podlaha, marmoleum, korek Textilní podlahové krytiny jsou teplé, měkké, tiché a útulné. Poskytuje servisní služby na ...

Provádění izolací, izolace: -proti vlhkosti -tlakové vodě -ropným produktům -kyselinám -zásadám, louhům a radonu svařováním s následným atestem. Svařování potrubních systémů z polyetylénu, PVC. Provádění perforace potrubí z PEHD. Měření.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování technických služeb -Velkoobchod ...

Turistická ubytovna, ubytování: -samostatné dvou-tří- a šestilůžkové pokoje s umyvadlem, WC a sprchy jsou společné stejně jako kuchyňka. K dispozici jeden (2 lůžka + přistýlky) apartmán s vlastní koupelnou. -30 lůžek + přistýlky -8x dvojlůžkový pokoj -4x vícelůžkový pokoj -1x apartmán Cena ubytování od 185 Kč lůžko/noc. Možnost úschovy ...

Zpracování kamene -Velkoobchod a maloobchod