Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kamenictví Karel & Tomáš Morávek. Zpracování a prodej kamene, e-shop: - levné pomníky, luxusní pomníky (levný pomník) - hřbitovní doplňky (lamp, váza, kříž) - opravy pomníku, likvidace pomníku, betonové základy - poklopy, hrobové desky, krycí desky - vše z přírodního kamene (žula) - sekání a zlacení nápisu, pískování, nápisy na opaxitu - ...

Centrum podlah a dveří ve Veselí nad Moravou. Prodej a realizace vinylových, laminátových, dřevěných podlah. Montáž Interiérových dveří PORTA. Dodávka obkladového systému schodiště v provedení lepený vinyl, klikový vinyl, SPC vinyl, laminát a dřevo.

Hledáte-li spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá zednickými a obkladačskými pracemi, sádrokartonářskými pracemi, sádrovými stěrkami, hydroizolacemi a pokládkou zámkové dlažby, pak je pro vás správnou volbou firma Zbyněk Kachyňa z obce Prušánky. Tato firma má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky v celém regionu. Nabízí vám ...

Firma Josef Machala se sídlem ve Veselí nad Moravou v okrese Hodonín se zabývá komplexními zemními pracemi, demolicemi a autodopravou. V rámci naší činnosti nabízíme např. výkopy základů pro rodinné domy, výkopy inženýrských sítí, demolice staveb, výkopové práce strojem a další.

Firma BUDRAstav s.r.o. se sídlem v okrese Hodonín se zabývá komplexní činností v oblasti zemních prací. Disponujeme bagrem s gumovými pásy a naklápěcí hlavou - váha 4, 5t, lžíce 30, 60, 80, 120 cm. V rámci naší činnosti realizujeme také kontejnerovou přepravu materiálu vozem MAN s nosností 6 t. Působíme především v okrese Hodonín, popřípadě v ...

Autojeřábnické práce, jeřáb: -Tatra AD 20 (nosnost 20t) -Tatra AD 160 (nosnost 16t) -PV3S AD 080 (nosnost 8t) Práce vysokozdižnou plošinou, vysokozdižná plošina -Avia MP 13 (dosah 13m).

Rámování obrazů, broušení a vrtání skla nebo výrobu skleněných zábradlí, střech, sprchových koutů a výrobků z grafoskla svěřte do rukou Sklenářství Olejník ve Veselí nad Moravou.

Zednictví Antonín Habiňák se zabývá realizací široké škály stavebních prací. Provádí nejen zednické a stavební práce, ale také práce obkladačské a sádrokartonářské. Realizuje zateplovací systémy.

Topenářské, plynařské, vodoinstalační práce. Renovace bytových jader. Realizace koupelen a veškeré sanitární techniky na klíč. Plynové, vodovodní a kanalizační přípojky. Montáž vytápění na klíč. Montáž plynových spotřebičů.

Kompletní návrh, výroba interiéry, truhlářství, stolařství: -dřevěný nábytek -kuchyňský nábytek, kuchyně -interiérové dveře, dveří -koupelnový nábytek, koupelny, koupelna -vestavné, vestavěné skříně -dětský, dětské pokoje -komody, komoda, stolky, stolek -další bytový nábytek -nábytek je vyráběn z přírodních materiálů různých ...

Kamenické práce - krby - schody - hroby - parapety - kuchyňské desky Restaurátorské práce, oprava hrobů, schodů.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na elektromontážní práce, pak je Elektroinstal NR, s.r.o. tou pravou volbou pro Vás. Elektroinstal NR, s.r.o. je firma se sídlem v Kyjově, která se zabývá zřizováním odběrných míst a elektroměrových rozvaděčů, výrobou a dodávkou rozvaděčů NN, osvětlením interiérů i exteriérů, elektrickým vytápěním, ...

Firma Josef Hána provádí veškeré malířské a natěračské práce na profesionální úrovni. Realizujeme výmalby pokojů, válečkování, nátěry fasád, kovových konstrukcí, nábytku i protipožární nástřiky. Pracujeme s kvalitními materiály tuzemských a zahraničních značek. Sídlíme v Kyjově. Provádíme: - malířské práce - válečkování - malování pokojů, ...

Studnařské práce. Kopané studny na klíč. Čištění, prohlubování, opravy studní.

Nabídka vodoinstalačních, topenářských a plynoinstalačních prací.

Tesařství: - krovy, altány, pergoly Pokrývačské, klempířské práce: - opravy střech.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Nové střechy na kíč a rekonstrukce. Prodej, montáž: -klempířské prvky -zateplení fasád -střešní krytiny -střešní okna -sádrokartony -izolace -řezivo.

Společnost Stavitelství Hrbek, s.r.o.si za dlouhá léta praxe vybojovala stabilní postavení na stavebním trhu, a to zejména poskytováním kvalitní práce a spolehlivého přístupu ke všem zakázkám. Stavíme domy na klíč, provádíme rekonstrukce, nabízíme veškeré stavební a zednické práce. Provádíme demolice, zemní a výkopové práce, terénní ...

Zemní práce, protlaky. Provádíme neřízené průtlaky - protlaky pro vedení vody, plynu nebo elektřiny.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Kamenosochařství. Kameník. Výroba: -pomníků, horkovzdušných krbů, kuchyňských, koupelnových desek. Sochařské, sochařství. Restaurátorství, restaurátorské práce.

Společnost DAC Těmice s.r.o. se sídlem v okrese Hodonín se již od roku 2008 zabývá komplexní realizací pozemních staveb - výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch, aj. V rámci naší činnosti provádíme také výkopové,  zemní a demoliční práce, prodej sypkých materiálů včetně autodopravy.   Naše služby: - realizace pozemních staveb    - ...

Prodej, montáž, servis, oprava: -vodo-topo-plyn -plynové zásobníkové ohřívače vody -kamna na propan -instalační materiál -průmyslové zboží. Služby: -čištění -kanalizace -ohřívače vody -kotlová tělesa mechanickou i chemickou cestou -kontrola anodových tyčí -Koupelnové práce vodo-topo-plyn.

Rekonstrukce a realizace bytových jader a koupelen, kompletní rozvody vody, kanalizace, topení i plynu. Dále výměny a montáže kotlů, otopných těles, plynových spotřebičů. Kotelny i nad 50KW, revize plynu, solární systémy a tepelná čerpadla. Nově strojní čištění odpadů a monitorování kanalizace.