Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Elektrorevize Jiří Buben provádí revize vyhrazených elektrických zařízení NN.Provádí revize strojů, elektroinstalací, hromosvodů, revize elektro spotřebičů a nářadí, svářeček.Poskytuje poradenskou činnost v oboru elektro a smluvní elektroúdržbu.

Sádrokrton. Dodávky a montáže sádrokartonových konstrukcí v Královéhradeckém a Pardubickém kraji.

Práce malířské, natěračské, tapetářské. Malby, malování: - barevné, bílé, vápenné - budovy, rodinné domy, byty Nátěry: - kovové konstrukce, zárubně INDUSTROL, okna, dveře, fasády, hrubé omítky, luxol, školní tabule, radiátory, rubky a rozvody topení, okapy a svody, nátěry střech SANAKRYL nebo klasické - nátěry podlah - beton ETERNAL ...

Služby, práce: - obchodní činnost - poskytování softwaru - geodetické a zeměměřičské práce.

Zámečnictví. Výroba a prodej kol. - kolečka ke stolům - kolečka k vozíkům i ručním - kolečka k přepravníkům - kolečka ke kovovým konstrukcím - různé velikosti a provedení - pojezdová kola a kolečka. Ubytování. - ubytovna. Strojní výroba.

Činnost: - polystyrenbenton - pěnobeton - anhydritové podlahy - betonové potěry

Výroba: - schody - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - postele.

Opravy: -automatických i klasických praček -elektrických spotřebičů -opravy a revize elektrických zařízení a hromosvodů Další kontakt: -Rudé armády /243, Doudleby nad Orlicí tel.:494534542.

Geodézie, geodetické služby držitel certifikátu ISO 9001:2008 Geodézie v katastru : - geometrický plán - vytyčování vlastnických hranic pozemků Geodézie ve stavebnictví : - účelové mapy a mapové podklady - digitální mapy Mapování, geografické informační systémy GIS* : - velkoměřítkové mapování - základní mapy závodů(zmapování areálů, ...

Malířství a natěračství Řemesla: -malířství -natěračství.

Podlahové krytiny prodej, pokládka prodejny - vestavěné skříně - bytový textil - dveře, zárubně

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -eurookna, dveře -schodiště

Výroba, prodej, truhlářství. -veškerá truhlářská výroba -okna -dveře -schody -zábradlí -masivní a dýhovaný nábytek -další truhlářské práce.

IVOKING Restaurování, práce: -renovace starožitného nábytku. Výroba replik.

Stavby: -komplexní na klíč. Stavební práce: -zednické (i omítky) -obkladačské. Rekonstrukce, opravy: -objekty, stavby: -občanské -bytové -údržba.

Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Zabýváme se: - realizace šikmých a plochých střech - drobné opravy až po kompletní rekonstrukce a novostavby - prodej stavebního materiálu - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - izolatérské a natěračské práce - zednické práce menšího rozsahu

Truhlářská výroba komponentu a kooperace v této činnosti. Nabídka CNC obrábění dřeva a plastu - cnc frézování, cnc soustružení, cnc gravírování, cnc vrtání, vše i ve 3D v 5 osách.

Kovářství. Výroba, kovovýroba: - mříže - brány - ploty - svícny - krbové nářadí. Práce: - obrábění - vrtání - řezání - sváření.

Střechy, pokrývači, klempíři. - střešní okna, Velux, Roto, Prima Fenestra - tepelná izolace - izolace pochých střech, plechové střechy Rheinzink, Prefa, Ruuki, Lindab - betonové střešní krytiny, Bramac - pálené krytiny, Tondach - Teasařské konstrukce Dodávka montáž: - klasického krovu i KVH prvků a vaznicových soustav Výroba: - ...

PROVEDU VEŠKERÉ PRACE MANIPULÁTOREM MANITOU 1637. DOSAH 16 M. NOSNOST 3700 KG..+...zemní práce minibagrem

Sklenářství Nabídka výroby: - izolační dvojskla - bezpečnostní skla - provádění zasklívání - rámování - broušení