Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Veškeré kominické práce: - kolaudační osvěčení komínů - revize - měření účinnosti spalin - vložkování i frézování komínů - kominické práce - vložkování komínů - kolaudační prohlídky - vystavování revizních zpráv - kontrola a čištění komínových průduchů..

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Plyn, instalace, montáž, revize: -plyn - kompletní plynofikace objektů včetně projektové dokumentace - plynové spotřebiče - záruční a pozáruční servis plynových spotřebičů JUNKERS.

Provádí: - truhlářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení.

Soustružnictví dřeva. - výroba razítek - hračkářských komponentů - nožiček židlí, stolků, zábradlí, úchyty k nábytku.

Kamenosochařství. Práce: - kamenické.

Výroba, prodej: - truhlářství.

Práce: - natěračství, malířství.

Práce, oprava, servis: - vozidel, automobilů, autoopravárenské - zámečnické, zámečnictví.

Stavební a zámečnická činnost.

Výroba, prodej: - truhlářství.

Výroba, prodej: - truhlářské práce, truhlářství.

Zemědělská výroba: - živočišná: - chov skotu - provozy - kravíny Bačetín, tel.: 494665542 Domašín, tel.: 494623282, 494623510 Kounov, tel.: 494664244 Dobruška Spáleniště - 494664512 Kounov Nedvězí (vepřín) - 494665490 - rostlinná: - brambory - OMD Kounov : 494664157. Práce truhlářské, truhlárna: - Bačetín, tel.: 494665305.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Práce: -brusírna, broušení skla. Provozovna: Doly 415 518 01 Dobruška

Práce: -malířské a natěračské.