Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
- zámečnictví, nástrojářství - truhlářství, podlahářství

Stavby, montáž: - střešní okna - sádrokartony - půdní vestavby - bytové doplňky ze sádrokartonu - tepelné a zvukové izolace.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Činnosti firmy jsou: - stavební a zednické práce - opravy, rekonstrukce domů a bytů - zateplování domů - sanace zdiva - ostatní stavební řemesla - obkládání - malování

Opravy: - automobily - karoserie. Práce: - zámečnické. Doprava: - autobus - vnitrostátní.

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Mond parkety: - podlahové krytiny, podlahoviny. Vyrábíme v dřevině dub v pěti různých vzorech a síle 8mm

Služby, práce: - revize elektrických zařízení a hromosvodů do 1000 V, - provádění montáží a oprav elektroinstalací.

Práce: - pokrývačské a izolatérské - rovné střechy - lepenkové - tlakové izolace - šikmé střechy - smluvní pokrývač - TONDACH, BRAMAC, KM BETA, CEMBRIT - pokrývaní všemi krytinami - dlouholetá praxe. Jsme členem cechu pokrývačů, klempířů a tesařů.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

- výškové práce - sečení trávy - údržba zeleně - zahradnické služby Služby : - sečení, zeleň, výsadba - sečení trávy příkopovými sekačkami, výškové práce - manipulační plošina (10 m a 20 m) - kácení a pořez stromů stromolezeckou technikou - statické zajišťování stromů - výsadby stromů, parkové zeleně, frézování pařezů.

Firma zajišťuje: - zpracování skla - tabulkové sklo. Dle poptávky je možné zajistit: - výroba a broušení skleněného zboží v sortimentu dle individuální zakázky.

Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad. Ing. Ivica Peter Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. Odboje 676 518 16 Dobruška Tel.: (973) 257 826 Fax: (973) 257 648 e-mail: peter.ivica@vghur.acr e-mail: peter.ivica@vghur.army.cz Ing. Poláček Petr Vojenský geografický a hydrometeorologický úřad Čs. ...

Výroba, prodej: - truhlářství. - interiéry, schodiště, kuchyňské linky, dveře.

Výkopové, zemní práce : - vodovodní přípojky - plynové přípojky - úpravy pro elektrické kabely - nakládání materiálu.

Elektromontáže, opravy, servis, údržba, revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Výroba, instalace, opravy, servis: - elektrické stroje a přístroje. Bytová jádra. Rekonstrukce koupelen. Střechy i rekonstrukce. Sádrokarton - půdní vestavby. Topení - tuhá paliva, plyn, elektrické ...

Řemeslo: -kovář -zámečník. Kovářská a zámečnická huť.

Práce: - plynařské. Montáž, oprava: - plyn - plynové spotřebiče.

Natěrač a malíř. tapety, malby, nátěry, dokončovací práce po stavbě.

Výkopové práce, nakládání materiálu. Výkopové práce: - vodovodní přípojky, opravy, přípojky na plyn, pro elektrické kabely.